Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• negyedes

addikt

Hello,
    Roviden a story: mostani nikon D7000 gepemet jobbra cserelnem.
    Hosszabban: jelenleg van egy D7000 gepem 18-105 + 50/1.8 obival. Nagy batar dog, ami anno jo heccnek tunt, most mar kenyelmetlen es sokszor mar elo sem veszem a gepet (+ - 1.5 eve) mert csak kinlodas van vele jobb-balra menni. Rajottem hogy a video resze a gepnek eleg rudimentalis es meg jo fenyviszonyok (led ego + esernyo es led flud light) mellett is szemcses bent a kep barmelyik obit teszem fel). Plusz miota megvettem csak baj van a geppel (pont mint az autommal) volt kalibralva, masik obi, stb de csak rossz, homalyos kepet csinal.
    Szoval lecserelnem egy kisebb gepre, ami alkalmas lehet videokeszitesre (oktato videok, kirandulas/nyaralas megorokitese, legrosszabb esetben stream tetheringelve), de ugyan akkor a fotozas reszet is csinalnam (fix, nagy fenyereju obik, nagylatoszog, portre, mindenes). Kisebb meret miatt MILC rendszerben gondolkodom (naszutra elvittem az egesz felszerelest, gondolhatjakok hogy 1 het alatt max 80 kepet csinaltam, inkabb telefoval fotoztam) es csak hasznalt jatszik (erdelybol vagyok, szoval az itteni piacon tudok szetnezni).
    A keretet nem igazan tudom most beloni, amennyit kapok a mostani gepert plusz kiegeszitve.
    Ti milyen gepet, rendszert ajanlotok a fent emlitett hasznalathoz?

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés