Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegos
senior tag
Udv!
Nem pont ideillo a kerdes, nem tudja valaki hol talalok ventillator rogzito csavart? Siman csavarboltban, vagy ott ne is probalkozzak?''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Koszi a tippeket, eleg nehezkes dolog ilyen csavart keriteni
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
-
flegos
senior tag
Nem tudom pontosan, de szerintem mindegyik hütöhöz jár lefogató. Amelyikhez meg nem jó az AM2 muanyag keret ahhoz adnak hozzavalót. En igy jartam a Gemin II-vel csak úgy tudtam beszerelni ha leszedtem az eredeti AM2-es muanyagkeretet.
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
igazából melyik hutot szeretnéd rárakni??
Mellesleg ha 10-12eFt-ot kiadsz hütöér akkor javasolnám a Gemin II-t
Tuti halk lesz 2db 12cm ventivel es nem csak a CPU-t huti!
Igaz ventilator nem jar hozza azt magadnak kell beszerezni.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Üdv!
Nekem 6000+ om van ugyan ilyen alaplapban, még gyári hütövel is sokallom a 65 fokot. Valami ott nem ok! Vagy valóban nm jól mér habár én is Pc probet használom és nálam stimmel. Én a helyedben, újraraknám pasztáznám a hütöt, pláne, hogy 3000-es fordulaton használódik.
A C'nQ-nak meg csak netezés zenehallgatás, vagy letöltés funkcióban van igazán hatása mert akkor nincs túlzott használatban a proci ezért müködésbe léphet a C'nQ funkció''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Nem tudom mire mennyi pénzt szánsz, a Geminröl csak jót mondhatok, igaz nem jár hozzá venti és talán ez a jó benne, magad választhatsz hozzá.
VGA ra meg szintén anyagias a kérdés vannak jó zalmanok vagy thermalright.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
válasz Integrator #586 üzenetére
Ha valóban ellentétes irányba forog, úgy nyilván nem hüt semmit, az érdekessége a dolognak csak az, ha a jelenlegi bekötéssel nem jól müködik márpedig kellene, akkor valami gubanc van, mert a ventiknél ha felcseréled a polaritást egyáltalán nem müködnek.
Sufni tuningolni akarsz akkor a muanyag csatlakozóból a kis tüskéket kiszeded és megcseréled, azért erösen kételkedem, hogy Thermaltake rosszul kötötte volna be a csatlakozót''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
válasz Integrator #602 üzenetére
Segítek szivesen, de kellene még pár fotó ha tudsz csinálni nem akarok látatlanban baromságokat mondani.
Csinálj képet: az alaplapi csatiról ahová a hütö ventijét kötöd, meg magáról a venti csatijáról, hogy a kábelek is látszódjonak.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
válasz Integrator #607 üzenetére
várom a képeket.
-
flegos
senior tag
nem ajánlatos müködés közben az alaplapracsatlakozó dolgokat babrálni.
Noctua ventiket jól ismerem kiváló darabok!!
a másik amit irtál az Glacial Silent Blade? Ha igen azokat is csak dicsérni tudom, ugyan azért közel sem olyan jó mint a Noctua, de ház szellöztetésre a max 950RPM-ével nagyon megteszi és mindezt halkan teszi''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Hm...ezzel a következö a történet. A SB ugye max 950RPM-es, a Noctuabol van 1200RPM és 1600RPM-es. Jóval kevesebb a legszállitása a SB-nek mint a Noctua-nak.
az érdekelne hogy hallhatóan halkabb-e a noctua mint a silent blade.
Én hallok külömbséget, de ezzel biztosan nincs mindenki igy, lehet valakinek a SB a halkabb es ez nyilván igy is van ha a Noctua is meg aSB max fordulaton megy. De ahhoz képest, hogy a Noctua 1200RPM-en megy alig észrevehetöen hangosabb, mint a SB 950RPM-en.
Szóval személy szerint Noctuara szavazok.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
-
flegos
senior tag
Ha valakit érdekel Gemin2 2db Noctua ventivel keressen priviben
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=121642
[Szerkesztve]''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Ime egy jó kis ajánlat
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Tippeket, ötleteket várnék Socket 478 foglalatú P4 2,8Ghz proci és egy GeForce FX 5900 VGA hütéséhez. Eze egy netezös gép lenne tehát nem igazán lesz agyonhajtva a lényeg az lenne, minél halkabb konstrukció legyen és ha lehet 10eFt-ból kilehessen hozni.
Elöre is köszönöm a hozzászólásokat!
flegos''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Ehh félreértettetek...nem akarok én full passzivat ennek a rendszernek, eszembe se volt.
A végén több lesz a hütés mint maga a gép''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
greatchaos, Qru: köszi a tippeket, ötleteket!
Asszem az lesz, hogy a jelenlegi hütöbordákat 1-1 noctua 8cm ventivel fogom hüteni.
Talán igy lesz a legolcsóbb és talán a hangja is rendben lesz.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Üdv mindenkit!
Tud valaki pesten olyan üzletet, vagy személyt aki Thermalright cuccokat árúsít és van lehetőség személyes átvételre???
Thermalright HR-02 érdekelne.Válaszokat előre is köszönöm!
Flegos''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Biztosan jobb mint a Zalman! És ha 2 minőségi csendes ventivel használod elégedett leszel vele + a RAM-okat is hütöd egyben. Hogy tuninggal, hogy viselkedik nem tudom, de gondolom azzal is megbirkózna.
-
flegos
senior tag
válasz Hoffer #39355 üzenetére
Hoffer, amiért nem jutsz Macho-hoz pesten ne kezdj el más alternatívát keresgélni mert meg fogod bánni!! Merlin írta, hogy 1 nap a szállítási idő. Az a plusz 1300 Ft meg nem a világ vége.
(Noha néha ennyi is sokat számít!!)''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Üdv!
Van egy (hülye) ötletem...
A gépemben jelenleg is van egy Scythe Kamameter, aminek vannak hajszálvékony lapkából álló hőmérői...azt gondoltam ha rakom össze az új gépet akkor a proci tetejére a pasztába besuvasztom ezt a kis lapkát és utána rá a hűtőt.
Így szoftware nélkül is látnám a proci fedelének hőmérsékletét, (nyilván a maghőmérséklet melegebb lenne mint a fedélen mért érék).
Mit szóltok nagyon pihent (hülye) ötlet?''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
válasz agressiv #39382 üzenetére
Nem okoskodni akarok, ne érts félre!!! Csak felmerült bennem, hogy akár program nélkül erre is használhatnám a Kamameter adottságait. És igazából csak amiatt gondoltam erre mert ez a kis "lapka" amit a proci meg a hűtő közé lehetne berakni mindössze 4mm szélességü és (mikrométerem nincs) de kb 0,1-0,2 mm vastag lehet. Szóval nem nayg felületet "lopnék el"
a hőátadási felületből...
Ám ettől eltekintve nem biztos, hogy jó ötlet!! Rérek, agyalok''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Meggyőztetek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest