Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
scrtaft
tag
Sziasztok.
Olvasgattam a topickban de nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre.
Gyári CPU hűtőt szeretnék cserélni mert amikor beindul a gép akkor elég hangos lesz. (1900-2000 rpm-nél)
-GIGABYTE GA-P55A-UD3R
-INTEL Core i5-750A schythe ninja 3-at nézegettem, de elég sok helyről olvastam, hogy termetéhez képest nem a legjobb a hűtőteljesítménye.
Megnéztem amit már pár helyen javasoltatok EKL Alpenföhn Brocken-t és szimpatikusnak tűnik.
Kérdésem az lenne, hogy a Broken fordulatszáma 850-1500 ez nem hangos illetve nyújt elegendő hűtést?
Még egy fontos dolog, LGA1155-ös a foglalatom erre rámegy a Broken? (leírásban nem láttam)
Igazság szerint nem tuningolok, max játék izzasztja a procit de akkor most hangos. A hang lenne a lényeg számomra meg hogy ne főljön el a CPU. (vízhűtést nem tervezek)
Valami ötlet a két megnevezetten kívül ami nem méreg drága. Vagy javaslat a kettő közül. 10e van rá kb de ha olcsóbb akkor nem gond.
Választ előre is köszönöm.
Üdv
-
Tomace91
senior tag
válasz
jookomak #41755 üzenetére
Nagyon vacilálok a HR-02 Macho és a Mugen 3 Rev B között. Mugen mellett szól, hogy iponról rendelem a többi alkatrészt is és akkor mindennek 1 helyen lenne a garija, HR-02 Macho mellett, hogy jobban hűt és csendesebb is, de nicns iponon és másik boltból tudnám beszerezni csak így még 1 plusz ezres az árán a szállítás és nem is egy helyen lenne a gari. Nem tudom, hogy megéri-e azt a plusz 2k-t összesen. Van-e annyival jobb?
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok.
Milyen processzor hűtőt vegyek az alábbi konfighoz szerintetek?
Core i7-3770K, GTX 670, Corsair Vengeance Low Profile, FSP Raider 550, Fractal Design Arc Midi Tower, ASRock Extreme 4, Samsung 830 SSD.Kinéztem már egy hűtőt.
- SCYTHE Mugen 3 Rev. B -12 446 Ft [Link]Szerintetek ennyiért van ennél jobb hűtő ami alatt húzni is lehet a procit?
-
Csapi007
veterán
Hy
i5-3450 hűtése megoldaható 10k-ból passzívan? Alsótápos, tágas, szellős házam van. -
Gtaati
őstag
válasz
Merlinclub #41747 üzenetére
Helló! A ház egy Cooler master Elite knight 350 alsótápos ház, az alaplap meg egy asus p8z77-m, kb 15-16cm környéke lehet a cpu toktól az oldal lemezig ha jól mértem.... Köszi!!!
-
Merlinclub
senior tag
válasz
mclaren777 #41748 üzenetére
Alpenföhn Matterhorn Pure
Bármilyen irányba szerelhető, a bordák sem lesznek útban, és garantáltan csendes -
mclaren777
senior tag
válasz
Merlinclub #41745 üzenetére
Jogos.
Jó lenne még, ha legalább 12-es venti lenne rajta (gondolom úgy lehetne igazán halk a legtöbb helyzetben) és 10K-ból kijönne. Persze ez gondolom, hogy csak álom :-D
-
Gtaati
őstag
Én ezek után is tanácsot szeretnék kérni
h véleményetek szerint core i5 3570k-ra tuningal együtt milyen hűtést ajánlanátok? Levegős? Vizes? Nézegettem cooler master seidon 120, corsair H60-H70, antec 620 vizeseket meg hasonló árban levegősöket is néztem meg olvastam az itteni hozzá szólások egy részét is, de nem igazán tudom eldönteni h árban és ahhoz képest melyik hűtő lenne hűtési hatásfokot és zajszintben és a legjobb! Mondjuk az elsődleges cél a cpu leghűvösebben való tartása! Most egy cooler master hyper tx3 evo van fent két ventivel alap órajelen alulfeszelve is képes több óra játék után 60 fok környékén lenni a cpu illetve a magok ennél néhány fokkal melegebbek.... Köszi a válaszotokat!
-
Merlinclub
senior tag
válasz
mclaren777 #41652 üzenetére
Mondjuk egy árelképzelés sokat segítene......
Nem csak ár-érték -
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #41652 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest