Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NOD

senior tag

válasz Ombi5 #20902 üzenetére

Ezért is nehéz amugy tesztek alapján hütöt venni mert fele sem igaz. Nekem a mostani procijaimon (e8400-q9550-q9650) már elég sok hütö megfordult és nálam az adott körulmények között ez volt nagyjábol az eredmény.
    Nordwand=Corator DS<Matterhorn<Megahalems Illetve teszt erejéig Kaptam havertól egy Noctua NHD-14-et. Ennél felemásak voltak az eredmények. A proci höfoka csökkent a mega-hoz képest 1-et kb, míg az alaplapé illetve a benti levegö hömérséklete nött. Meg nekem az egy kicsit tul batár hütö is.

Én azoknak akik hütöt vennének és kevés a helyuk azoknak egy Prolimatech Megahalem-et javasolnám (hangsulyozom hogy NÁLAM volt ez az eredmény) de én max 1 ventivel javasolnám mert nem elég suruek vagy talán nem elég nagy a borda ahhoz hogy ne tudja "átfujni" 1db venti.
    Ennél 1,2 fokkal jobb lehet a Noctua NHD-14 de számolni kell azzal hogy nagyobb, illetve 2 ventivel kell használni mert 1-el elveszti az elönyét.

Igazábol Ebben a katehoriában tul ujat nem tud felmutatni semelyik gyártó. A top hütök kzött apro különbségek vannak igy ha egy Nordwand nem fogja elbirni a procit akkor egy Noctua is max eléggé a határon tudja tartani.

Új hozzászólás Aktív témák