Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Blu-Ray író vásárlása előtt állok és a tanácsotokat szeretném kérni.
Olvasgattam itt a topikot de nem tudok dönteni.Erősen vacillálok a Pioneer és a Nec között. Dvd lemez írásában melyik nyújtja a jobb teljesítményt? Ami a Pio mellett szólna, hogy ugye elvileg az jobban boldogul az XL-es lemezekkel.A másik kérdésem, hogy hol lehet a legegyszerűbben beszerezni a Pio-t? Mert a google-ba aztán hiába keresem nekem vidéki fiúként ismeretlen üzleteket hoz találatként és sajnos nincs időm az összes boltot körbetelefonálgatni, hogy van-e ténylegesen.
Legjobban olyan üzletből szeretném megrendelni ahol van lehetőség Pick-Pack Pontban történő átvételre.A segítséget előre is köszönöm!
-
gg72
veterán
A nálunk kapható Pioneer BD-írók nem támogatják az XL-es lemezeket, de amúgy ez miért kellene neked? Horror árban vannak és itthon nem is kaphatóak tudtommal.
De sajnos ez a helyzet a Pioneer BDR-205 és BDR-206 írókkal is, alig lehet őket itt-ott beszerezni:
[link]
[link]Más a helyzet a Sony/Optiarc BD-5300S típussal, ezt sok helyen árulják (Pick-Pack pontos boltok is):
[link]Nekem van Sony és Pioneer (205) íróm is, a Pioneer összességében jobban ír (pl. 50GB lemezek), de a Sony gyorsabb olvasó és tud tesztelni. DVD-írásra nem használom őket, így erre nem tudok válaszolni.
-
Multibit
nagyúr
Létezik Windows 7 alá használható ingyenes blu-ray player program? Eddig hármat próbáltam, de mind kiakasztott (DAPlayer, Blu ray player, Mac Blu-ray player). Egyszerűen csak lejátszani szeretnék vele. Ja, és ne kapcsolódjon kéretlenül internetre (csak, ha én akarom)! Bocs az OFF-ért!
-
Jake88
tag
Mi különbség LG BH10LS30RB és LG BH10LS38RB író között? OEM illetve dobozos kiadásban is létezik.
Illetve van BH12LS38RB is de ez csak dobozos kiadásban.
Tipp de szerintem ez gyorsabban ír+olvas.[ Szerkesztve ]
-
sensor060
aktív tag
Multibit !
Nincsen ingyenes, mivel a licensz nem olcsó sajnos. Ezért van csak két normális, 100%-os blu-ray disc lejátszó program win alá, ez a PowerDvd11+ és a TotalMedia Theatre.
Jake88 !
Igen, az BH12 valóban gyorsabb, illetve szebben is ír mint az előd.
-
Multibit
nagyúr
szaszapi, sensor060:
Köszönöm mindkettőtöknek! Hasonló volt a helyzet a DVD-korszak elején is. Az is megváltozott, gondolom, ez is meg fog egy idő után. -
fognoa
csendes tag
Sziasztok!
Én is blu-ray írót szeretnék vásárolni. Hosszasan keresgéltem a fellelhető írók között és megakadt a szemem az ASUS BW-12B1LT-n. Sajnos sehol nem találok semmilyen tesztet róla, így kérdezném megéri-e megvenni, hogy bánik a lemezekkel, tud-e tesztelni, stb...
Köszönöm -
Jake88
tag
Na ma vettem egy LG BH10LS38RB Oem írót rögtön az első alkalommal nem tudtam írni vele. Felpörgette lemezet de elég durva hangja volt.
Windows resi most már rögtön ír. 1.0-ás frimware van rajta asszem.
Vicces,hogy így kezdődik,de már most nem bízom az LG-ben.
Szerintem nem lesz valami hosszú életű.Inkább NEC-t kellet volna venni (BD-5300S)..... az DVD-íróba is bejött (AD-7260S)
Mind1 ha bajlesz viszem vissza 2év gari van rá.
[ Szerkesztve ]
-
datatomm
tag
A Samsung-ban nem tudok bízni. Garanciaidőn belül hullottak mint a mérgezett legyek.
De már nem cserélgetem. Vettem Optirac-ot.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Jake88
tag
válasz datatomm #1071 üzenetére
Samsung mint optikai meghajtó nem volt sohasem jó. Elleben nekem TV-m is vinyóim is samsungok nem tudom páran említették,hogy vinyóban szar. Érdekes nálam WD döglött meg 1,5hónap alatt pedig azt mondták inkább wd mint samsung.... Szal Samsung sok mindenben jó kivétel optikai meghajtó.
-
kokkasss
csendes tag
Mennyiért lehet vásárolni egy megbízható blu-ray írót?
-
-
Bobrooney
senior tag
-
nTom
aktív tag
A bazárban most van új 206-os író, de jó lenne tudni milyen firmware van rajta.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Érdeklődnék hogy milyen belső BD írót érdemes venni ami megbízható, illetve melyik lemez számít jónak és olcsónak. Lemezből elsősorban az 50Gb-os azaz BD-R DL érdekelne. Köszi.
-
Joshi
titán
Sokan dícsérik az LG BH10LS30 írót na nem mintha drágább lenne a Pioneer csak érdekelne a véleményed. A másik meg a Verba 50Gb-os lemez, iszonyatosan drága (3,5K). Mi a helyzet mondjuk a MediaRange vagy Omega Freestyle-el? Fele árban vannak a Verbához képest tényleg ennyivel jobb a Verba?
Ja még annyi hogy BD írók tudják a Labelflash vagy Lightscribe-et? Egyáltalán lehet kapni ilyen írókat és lemezeket?(#1091) nTom: Digital Media Store
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Az LG sem rossz, de a Pioneer lényegesen gyorsabban olvas és gyakrabban jön ki hozzá FW-frissítés is.
Verba 50GB lemezt pedig vegyél itt a PH-n, árban ugyanott van (kb. 1400 Ft), mint a szlovák shopokban ezek a noname és megbízhatatlan lemezek... PÜ-ben szívesen adok tippeket.
Az LG (ha minden igaz) tudja a Lightscribe-ot, Labelflash-képes íróról viszont nem tudok.
-
gg72
veterán
Ez azért így nem teljesen igaz: igen sok olyan eredeti/gyári lemez van, amit egyrétegű lemezre tettek. Aztán az 50GB lemezeket is igen szép minőségben (= észrevehetetlen minőségromlás nélkül) le lehet tömöríteni 25GB-re, hála az igen effektív H264/X264 codec-nek. Jó minőségű 25GB lemezeket pedig már 400 Ft-ért is lehet kapni.
-
5-htp
tag
Van egy eladó Pioneer 206-os blu ray íróm.Karácsonyra kaptam.Nagyon megszorultunk anyagilag,és ezért meg kell válnom tőle.Adnék hozzá 2db Emtec 25Gb újraírható lemezt.
-
Tompie
őstag
Külső Blu-ray írókat nézegettem, ASUS? Plextor? vagy LiteOn?
Köszönöm -
gg72
veterán
Az Asus-ban kakukktojás, hogy milyen belső van, a Plextor-ban valószínűleg Liteon, így nem éri meg a plusz pénzt. Persze az a kérdés, hogy mennyiért tudod megvenni őket. A Liteon nem túl jó minőségben írja az 50GB lemezeket, viszont tudsz vele tesztelni és gyorsan olvas. Az LG valahogy nem jön be nekem furcsán hangzik, mivel régóta és jó minőségben gyárt BD-írókat, sok panaszt nem olvashatsz róluk...
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Külső Blu-ray írót szeretnék venni, 3d blu ray filmek írására használnám legtöbbet. Asztali gépem nincs csak noti. Hátrány hogy külső egység? Nem a legolcsóbb,inkább jó minőségű író kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest