Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Megrendelem. Kíváncsi leszek, h mit tud...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Vennék egy LG BH10LS30RBB és hozzá egy normális minőségű házat. Az utóbbihoz kellene főképpen egy kis segítség: melyik tipust tudjátok ajánlani? A az elképzelésem, hogy néha beépíteném az asztaliba vagy ha tudtok esata-s modelt akkor nem építem be
2. ez az LG model korrekt? Az utobbi pár évben csak verbatim lemezeket vettem, gondoltam blu-hoz is azt vennék, bár ahogy olvastam a Panasonic is okés. -
gg72
veterán
válasz Space marine #655 üzenetére
Ha csak Verbatim és Panasonic lemezeket fogsz használni, akkor jó választás az LG. Amúgy van már belőle újabb modell is: [link] Külső házból már ajánlottam korábban egyet, nekem is van ilyen, jó minőség: [link]
Én esata-s 5.25 külső házról nem tudok.[ Szerkesztve ]
-
slaci007
senior tag
válasz Space marine #655 üzenetére
Pio-t is kapsz majdnem annyiért mint egy LG-t[link]
Tungsram 1896-2022
-
gg72
veterán
válasz Space marine #657 üzenetére
Elég lesz. Ezeket az esata-s házakat találtam EU-s árakkal: [link]
-
Space marine
aktív tag
valszeg pár ezer ft-ért tudom beszerezni az lg-t, a pio-t passzolom, hogy betudják-e szerezni még rákérdezek, viszont ha kb. ugyanazt a minőséget kapom akkor nem szenvedek, hogy pio vagy lg...
gg72: be is tudod szerezni nekem? mert akkor egy raidsonicra beneveznék
köszi a linket! -
gg72
veterán
válasz Space marine #661 üzenetére
Azért nem ugyanaz a minőség a kettő! Viszont ha csak jó lemezeket (Verbatim - nem LTH, Panasonic, Sony) fogsz használni, akkor veheted nyugodtan az LG-t.
Nem tudok sajnos beszerezni külső házat, az árakat csak azért linkeltem bem, hogy lásd, nem nagy a választék... Ezek közül egyedül a Delock 42160 vehető meg itthon: [link] -
gambeca
tag
Sziasztok!
Van külömbség e két író között?
Pioneer BD-205
Pioneer BD-205BKUgyanis így láttam több webshopban is, és volt azért közte pár ft külömbség.
Az ott hagymás bab? -Nem, krumplis hal...
-
Space marine
aktív tag
válasz Space marine #663 üzenetére
nem néztem be, a raidsonic pont olyan... már csak be kéne szerezni
[link][ Szerkesztve ]
-
slaci007
senior tag
Asztali lejátszóból melyiket érdemes venni,ezeket néztem lg bd550 és samsung bd-c5300 esetleg valami mást.Válaszokat előre is köszi.
Tungsram 1896-2022
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Gondolkodok egy blu-ray író vásárlásán. A fórumot olvasgatva úgy látom a legtöbben a Pioneer BDR-205 írót ajánlják. A kérdésem az lenne, hogy a Pioneer BDR-206 megéri-e a +5k vagy nincs tudásukban akkora különbség.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Milyen belső blu-ray írót ajánlottok PC-be?
Van ezek között valami különbség, vagy olyan mint egy sima hétköznapi optikai maghajtó? Meg kell venni, aztán működik.
Vagy van köztük valami best buy esetleg? -
gg72
veterán
válasz ro_bert17 #672 üzenetére
Két ajánlott író van jelenleg, az egyik a Pioneer BDR-205 (vagy BDR-206) és az LG BH12LS (vagy BH10LS30). A Pioneer-ok szinte minden lemezt szépen megírnak, az LG-k inkább csak a márkás lemezeket (Panasonic, Verbatim, Sony) szeretik.
Amúgy mindkettőre igaz, hogy "meg kell venni, aztán működik", különösebb macera nincs a BD-írással. -
gg72
veterán
válasz katalin888 #678 üzenetére
Talán azért, mert a BDR-206MBK író nem egyenlő a BDR-206-al!
[link]Így gyorsan átolvasva a "tesztet" (amit azért túlzás annak nevezni, hiszen pl. semmilyen minőségellenőrzési tesztet nem találni benne) a BDXL technológia hiányosságai miatt húzták le azt a típust, de egyelőre kinek van erre még szüksége?
[ Szerkesztve ]
-
katalin888
aktív tag
Erdekelne egy Pioneer BDR-205BK vs 206BK vs 206MBK osszehasonlitas!
Gondolom a chipset azonos... -
Márton
nagyúr
üdv
bh10ls30-cal dvd-t írok, de a visszaellenőrzés 15-20%-ig
csak 2x sebességgel megy. Ez a firmware miatt van?
Azt hiszem saját, családi BD videónál is volt ilyen jelenség.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz sensor060 #683 üzenetére
Emiatt új, nemhivatalos fw-t kéne feltennem, vagy
lehetséges a jelenlegiből kiszedni a riplockot majd visszatölteni azt?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Közben megtaláltam az #537-et!
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
szaszapi
őstag
Hi!
Van valakinek rajtam kívül BDR-206-os Pio írója?Nem engedi lefrissíteni a firmware-t.Available target is not found üzenet fogad.Valakinek ötlet?
-
tomej
aktív tag
Sziasztok!
Pio BDR-205-höz melyik a legújabb firm?
Üdv. -
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Blu-ray író vásárlásban kérnék segítséget!
Vissza olvasgattam kicsit a Pioneer-t és az LG-t ajánljátok!
Úgy gondolom gg72-től be tudnám szerezni a PANASONIC Blu-ray lemezeket azokra írnék, de a Verbatim alá nem mennék.DVD lemez meg Maxell-re írnék.
Én az LG BH12LS30RB-t néztem ki!Ezeket az írókat véleményeznétek?
LG BH12LS30RB
Pioneer BDR-206BK
Sony BD-5300SA Pioneer-t nem ismerem egyáltalán, de jókat írtok róla ahogy olvastam!
Most is LG írom van, valamiért nem tudok audio CD írni, de mással nincs gond!
Volt Sony DVD íróm 4-5 évet ki bírt, rengeteg CD/DVD meg lett vele írva, mára már csak CD olvas, de nagyon meg (voltam) vagyok vele elégedve, ki dolgozta az árát!Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz Itachi82 #697 üzenetére
Elsőként én is a listádon nem szereplő Pioneer BDR-205 típust választanám, ez szinte minden lemezre jó minőségben ír, persze a Maxell és egyéb Ritek MID-es BD-lemezeket azért inkább kerülni kell... Ha viszont csak Panasonic és Verbatim lemezekre írnál, akkor az LG is jó választás, mivel ezekre a lemezekre szinte lehetetlen rossz minőségben írni, bármilyen íróval.
-
Itachi82
aktív tag
Köszönöm a segítségeteket!
Még meg gondolom melyik legyen a kettő közül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs