Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
Hi!
BH12LS30 illetve BH12LS35ről tud valaki valamit mondani?Lehet egyáltalán kapni itthon?vagy jobban megéri egy pio bdr 205?Akinek BH10LS30-a van az milyen lemezeket használ hozzá.Legolcsóbb lemezek a maxell-ek,azt mennyire szereti?
-
szaszapi
őstag
Hi!
Van valakinek rajtam kívül BDR-206-os Pio írója?Nem engedi lefrissíteni a firmware-t.Available target is not found üzenet fogad.Valakinek ötlet?
-
szaszapi
őstag
Mai dátummal pio supporton a BDR 206D íróval rendelkezők új firmware kiadást találhatnak .Le tudjátok most már frissíteni 1.04ről 1.05-re.Kipróbáltam,működik.Juhéééééééééééééééé
http://www.pioneer-optical.eu/Download_Firmware-Download.asp
-
szaszapi
őstag
havernak egy 4830-a volt avval nem ment semmi,A 6000-es radeonok már támogatják a HD3D-t,5000-es sorozattal nem tudom hogy mi a helyzet hogy őszinte legyek,utána kéne járni.
Amúgy mondod a procit,Anyámnak a p4 3GHz-es procival meg hd6450-es karival vígan megy a full hd,a vga nélkül sima avi-k sem mentek tökéletesen az alaplapin lévő integrálttal.
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
Ezt megcáfolnám.A power dvd 11 egy félresikerült valami amiben minden butítva van,Arcsoft total media theater-rel kell nézni a BD és 3D BD filmeket pc-és összeköttetéssel.Mai napíg nincs olyan asztali lejátszó amin nem fogna ki valamilyen formátum vagy maga a lemezt nem játszák le.
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
kevesebbet fogyaszt igen,de mellette amúgy is megy a gép
A képminőség meg szerintem nem annyira szembetűnő már pc illetve asztali közt.Egyre jobb kodekek jönnek már ki,láttam én is asztalin filmet és hát erősen tv függő is a dolog meg ki milyen beállításokkal használja,úgyhogy ez tökmindegy. -
szaszapi
őstag
válasz tylerddd #1194 üzenetére
Sajna ez így van de arra sincs garancia hogy a megírt lemezek élettartama többet bírjon mint mondjuk egy dvd...
Nekem halt meg vinyóm fél év alatt szerencsére cserélték,blu-ray meg elég friss dolog még,eddíg minden megírt lemezemet vissza tudom játszani,kérdés hogy meddíg.A Pana 50 évében sem hiszek inkább reménykedem hogy kitalálnak olyan adathordozót ami tényleg tovább bírja mint 5-10 év. -
szaszapi
őstag
Pio 207-es vajon mikor lesz elérhető nálunk?
-
szaszapi
őstag
válasz laca000 #1236 üzenetére
A legújabbat szedd le, a 2.5.6.0 verziót.
Pioneer egyértelmű.Nekem is az van.Lg-re tényleg szarul jönnek a frissítések mert inkább csinálnak egy új kiadást.DVD íróba is pio volt a legjobb nálam,sose rontott lemezt, ellenben az lg-vel.Pio flash-eléssel tudta a labelflash-t,ami simán verte az lightscribe-ot.Hamar meg is szabadultam az lg-től
Én se fikázni akarom az lg-t,de ha közel azonos árban vannak akkor egyértelmű a pio,jobban megbírkózik a lemezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
válasz King Unique #1241 üzenetére
ez így van nyomtatás a leggyorsabb,Ez különben is bd topik de nekem anno jobban tetszett a LF.A 5 féle színbe pompázó LS lemezek nem értek sokat a sima alapszínűre volt a legjobb égetni.
-
szaszapi
őstag
válasz King Unique #1243 üzenetére
ha fény felé tartod az original lemezt akkor az áttetsző, az írottnál nem,
-
szaszapi
őstag
válasz King Unique #1245 üzenetére
"de amióta van lemez printerem,hanyagolom mind2..."
Evvel én is így vagyok
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
válasz laca000 #1275 üzenetére
Ez a gép függő,meg sok mindentől függ.Pl ha csak egy-két hangsávot leszedsz és a videón nem tömörítesz akkor nekem elég hamar megcsinálja kb 40 perc.Ha a videót tömöríted akkor 2-3 óra is lehet.
A hangsávot úgy tudod kiszedni hogy ha beolvastattad a blu-ray struktúrát akkor ha kétszer rányomsz arra a hangsávra amelyik nem kell vagy feliratra, akkor rak elé egy piros X-et,ez akkor már nem lesz benne.
Egyébként a másik topicban találsz megfelelő információt helyes beállításokról képekkel illusztrálva,ajánlom figyelmedbe
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
válasz laca000 #1289 üzenetére
A rippelt mkv-nak szép lenne ha jobb képe lenne mint a bd25 vagy bd50-nek.A rippelt mkv bitrátája jóval kisebb a videó betömörítés miatt.Ha alapba szar a forrás akkor a rip se lesz jobb.Ha meg a bd25 vagy bd50-ből kiveszed a felesleges hangokat,feliratokat attól semmivel nem lesz jobb a kép,a videó bitrátája marad annyi amennyivel felkerült a lemezre.
-
szaszapi
őstag
válasz laca000 #1292 üzenetére
Én értem mit mondasz.Az alien részeknél a legelső résznek még jó volt a képe,a többi rossz volt.A legtöbb bd50-et nem tudod bd25-be süríteni hogy ne menne a képminőség rovására.Attól hogy kiveszed a felesleges hangokat annyival sajna nem csökken a film mérete,főleg ami 40gb felett van.Ilyenkor sajna videó tömörítés elkerülhetetlen.
Egyébként a gyári filmek is tömörítettek.Itthon valami bd25-ben kerül kiadásra,ugyanaz külföldön bd50-ben.Videó bitráta eléggé eltér.Az igazi minőség a filmstúdióknál van,jelenleg bd50 az elterjedt lemez,lehet majd xl-es lemezekre nagyobb bitrátáju videók kerülnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest