Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Köszönöm a gyors és korrekt választ.
De nekem elég lenne ő mint írtad hogy tesztképes is, mer már van egy PIO BDR 206D íróm.
Bár az az író is tesztképes úgy tudom (De 2 BD író felesleges számomra.)+
Akkor betudnám kötni vissza a Plex 880Sa íróm s azzal is tudnék teszteli dvd lemezeket.
Akkor lenne:
Egy Samu SH 222A, Plex 880Sa, Pio BDR206,Samu SHB123L
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Tudom hogy off a téma,de itt vannak a hozzáértő szakemberek .
Nem kellene túl drága, de túl olcsó BD-R 25 GB lemez sem, de valami közép út ami nem túl drága és még jó is, tehát középkategória.
Ár érdekelne s lemez név például (Pana-Jvc-Maxell-Fortis-Omega stb).
300-600 ft között legyen, 25 db legalább.
300Ft 7500Ft
400Ft 10000Ft a 25 db lemez /pakk
600FT 15000FtElőre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
CHROMED7
tag
Sziasztok!
PIO 207-hez milyen 50GB-os (esetleg 25-ös) lemezeket ajánlanátok?
Elsősorban családi fényképek, videók mennének rá, szóval lehetőleg hosszú távon is használható maradjon...Thx!
-
CHROMED7
tag
gg72,Flashget
Köszi a gyors választ, hétvégén akkor archiválás projekt indul
-
-
M107
addikt
Ennyit tudok róla:
Verbatim 6X Printable BD-R
25-ös doboz, nyomtatható 600Ft/Db 25 pakk
Alapanyag: VERBATIMDe gondolom azért nem Maxell minőség, s nem kell attól tartani hogy elveszik például az adat vagy eltűnik mondjuk 1 hónap 2 év múlva ?
Amúgy mindenképp Panával szemezgetek 550 Ft /db
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod, ahol két link is található jóval az 550 Ft ár alatti Pana lemezekkel... Én a 25-ös hengert vettem múlt héten és eredeti japán, kiváló minóségű lemezt kaptam, ugyanazt, mint amit Japánból szoktam rendelni jóval drágábban.
[link]
600 Ft-ért miért vennél bizonytalan MID-es Verbatim-ot? Nem nagyon értelek...
Az igazat megvallva eddig én is ebayeztem, de ezekkel az 500 Ft alatti Pana árakkal nem lehet versenyre kelni. Amit továbbra is megéri ebayről beszerezni, azok az 50GB és újraírható lemezek, valamint a 25GB-os Infomedia.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hello Urak!
Jó ideje érdeklődtem itt a Samsung azon külső BR íróiról, amik tv-re kötve le tudják játszani a filmeket. Mi ezzel a gebasz?! Itt valaki lelőtte a poént anno, de nem emlékszem rá és most ismerős töri ilyenben a fejét és elmondanám neki az itteni tapasztalatokat!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
M107
addikt
Bár tudom hogy a Pio Bdr 206dbk nem tesz képes, néztem hogy az Opti Drive Control programban 16X jeleni meg lemeztesztelésnél viszont 8X végzi a tesztelést.
Nem is lehet változtatni az értéket.1 hét után megvagyok vele amúgy elégedve, főleg hogy ha pl mp3 dvd-t hallgatok vele nem hajtsa szét mint a plex 880 vagy a samu 222a ők aztán pergetik de a kis 206 hangja nincs.
De ha másolsz akkor begyorsul az szépen 16X értékre.
De valami nem értek még mindig:
Eszköz leírása PIONEER BD-RW BDR-206D SCSI CdRom Device
Sorozatszám JKDP003690WL
Firmware revíziója 1.06
Firmware dátuma 2011.04.18.
Puffer mérete 4000 KB
Gyártó Pioneer
Eszköz típusa BD-RE
Csatoló SATA
Régiókód Nincs
Hátralévő változtatások (felhasználó) 5
Hátralévő változtatások (gyártó) 4Írási sebességek
BD-R Quad Layer 4x
BD-R Triple Layer 4x
BD-RE Triple Layer 2x
BD-R Dual Layer 6x
BD-RE Dual Layer 2x
BD-R 6x
BD-RE 2x
DVD+R9 Dual Layer 8x
DVD+R 8x
DVD+RW 8x
DVD-R9 Dual Layer 8x
DVD-R 8x
DVD-RW 6x
CD-R 24x
CD-RW 24xOlvasási sebességek
BD-ROM 6x
DVD-ROM 8x (Itt csak 8Xnak tüntei fel az aida) holott 16X is tud olvasni /2.00 1950 beta/
CD-ROM 24xSőt még a legfrissebb 2.50 2000 is ezeket az értékeket adja.
Na meg őket:
BD-R Quad Layer 4x
BD-R Triple Layer 4x
BD-RE Triple Layer 2xEzek szerint tudja a többrétegű lemezeket is, vagy ez csak marketingfogás. hiszen D s nem BDXL változatról van szó, de azért szívesen kipróbálnám ha lenne hozzá lemezem.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Tessék csak Tessék
a Leon727 tegnap adta fel postára 3 darab Verbatim BD-RE 50GB DL lemezeket és ma reggel megkaptam. -
jeni
félisten
Sziasztok
Erről mi a véleményetek?
LG-GGW-H20L
-
Flashget
félisten
válasz tylerddd #1467 üzenetére
Én ezt találtam róla:
Az AV csatlakozónak köszönhetően az új SE-506AB médialejátszóként csatlakoztatható a TV-hez, így a lemezen levő multimédia fájlok a televízióra kijátszhatók, öt almappa mélységig és mintegy 3000 fájl erejéig.
Ne hagyja, hogy a tévétársaságok mondják meg, mikor nézheti meg a kedvenc műsorait. Ezentúl bármikor megnézheti őket, elég összekapcsolni egy TV tuner kártyát a PC-vel, és az optikai lemezmeghajtó azonnal felírja a műsort DVD-re. Így rögzítheti a kedvenc tévéműsorait, és akkor nézi meg őket, amikor csak akarja. Még állóképek rögzítésére, majd a rögzített TV tartalmak lemezre írására is van lehetőség. Nézze a tévét a saját ízlése szerint: bármelyik műsort bármikor.
Tehát itt szó nincs arról, hogy USB-vel kötöd öddze a TV-vel és minden pöpec lesz az csak az 5V miatt kell neki.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
gg72
veterán
válasz Flashget #1476 üzenetére
Pontosan, itt a hangsúly a multimédia-fájlok lejátszásán van, amit manapság bármilyen TV-vel meg lehet tenni, ettől egy külső BD-író/lejátszó nem alkalmas USB-s összeköttetéssel Blu-ray lejátszásra.
De ahogy elnézem, ez a külső író 25ezer körül van, ennyiért már asztali BD-lejátszót is lehet kapni.
-
sensor060
aktív tag
Sziasztok !
LG BH10LS30 tulajoktól kérdezném, vagy aki tudja : pár napja van új firmware, 1.01-A0 néven. Valaki próbálta már ? A changelog-ban csak annyi van, hogy BD-R Prodisc 6x support ... ennyi lenne az egész ?
Köszi előre is !
-
jube7
tag
válasz sensor060 #1478 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam, bár ennyiből jelentős következtetéseket nem tudok levonni. Két lemez tesztje, az egyik a régi, a másik az új firmware, gyakorlatilag alig van különbség, (Pana lemez, 6X írás mindkettő), talán annyi, hogy egy hajszállal a régi jobb, és az új változattal több idő, amíg eléri a 6X-os írási sebességet.
A régi:
Az új:
"Minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
jube7
tag
válasz sensor060 #1480 üzenetére
Nagyon szívesen, nekem is maradt a régi, bár az újból is kivettem sebességkorlátozást... Lehet, hogy több teszt alapján majd mégis érdemes lesz lecserélni, de most szerintem sem tűnik indokoltnak, hacsak nem az új Prodisk 6x lemezt használja valaki.
"Minden jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
Digital
addikt
Hali!
Egy szabványos Br lemezen milyen mappáknak/fájloknak kell rajta lenniük?
Csináltam egy filmet TDK 25Gb-os lemezre, de az ismerősöm 4 éves Sony lejátszója vitte.
Első körben szoftvert frissítenék rajta, még az eredeti van rajta!
Az én Samu asztalim, és a gépben lévő 207-es csont nélkül lejátszotta"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
gg72
veterán
válasz Digital #1484 üzenetére
Hát az nem egészen így működik. De szerintem ennek hiányában még mennie kellene a lemeznek.
Mit jelent az egyébként, hogy csináltam egy filmet TDK 25Gb-os lemezre? Mivel "csináltad", miből és mivel írtad ki (szoftver, író, ssbesség)? Illetve milyen MID-es az a TDK lemez, nem Ritek, vagy CMC véletlenül? -
Digital
addikt
Nero 10-el írtam, 2x sebességgel. A lemez fajtáját nem néztem.
Kaptam egy lemezt, amit a fent említett lejátszó olvasott, azon csak BDMW mappa volt.
Lehet hogy a lejátszónak a nyersanyaggal volt baja? Bár egy szoft frissítést szerintem elbírna így is!
A lemez fajtáját hogyan tudom megnézni? Kell külön szoftver hozzá? A Nero-n kívül ImgBurn van a gépemen."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
gg72
veterán
válasz Digital #1486 üzenetére
1. Soha ne használj Nero-t BD-írásra! Ezt rengetegszer leírtuk már. Csak ImgBurn ajánlott, ez létrehozza a hiányzó mappákat is a megfelelő beállításokkal:
2. Az ImgBurn kiírja a betett lemez médiakódját is:
3. Amint az látható, ezt a lemezt (Panasonic) az adott író akár 12X sebességgel is meg tudná írni, de írjunk inkább azzal a sebességgel, amire a lemez specifikációja szól, vagyis ennél a lemeznél ez 6X.
4. Nem tudom, hogy mennyiért veszed a TDK lemezt, de ilyen árak mellett manapság én csak Panasonic lemezelet használnék (eredeti japán, nyomtatható, 6X írás, legjobb minőság és kompatibilitás, 50 év TÜV garancia):
[link]
[link] -
-
-
Digital
addikt
Fájlok/mappák lemezre írása menüpontban próbálkozom! Van egy BDMV mappám, benne a BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM almappák. Ebből szeretnék lemezt írni. Nem elég a BDMV mappát felírni a lemezre, kell még mókolni vele valamit? Ha ezt a mappát írom fel, akkor is megcsinálja az imgBurn a hiányzó mappákat?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
BD Disc Information:
Disc ID: PHILIP-R04-000Ez mi a szösz? A TDK lemez Philips volna
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest