Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz banderasz77 #1801 üzenetére
Akkor semmi gond, ajánlott még, ha pl mkv írsz ki és 5 szint lenne a fejléc, s asztali lejátszód van:
Médiainfo megmondja.
H264LevelEditor két katt és 1.0-4.1 alakíthatod a fej rész és viszik az asztali lejátszók, a minősége megmarad nincs újrakódolás.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Flashget
félisten
válasz banderasz77 #1803 üzenetére
mkv fájlt megnyitod Tsmuxer progival betallozod a fájlt és track infonál a @ után esetleg 5.1 van, akkor change levelnél a 4.1 kell választani, megadni hova mentse a fájlt és Start muxing.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz banderasz77 #1805 üzenetére
nem biztos, hogy rosszabb..lehet csak 1-2 mid került bele..ehhez kellene bin fájl megnézni MCS-el.
Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
válasz banderasz77 #1803 üzenetére
Írhatod bárhová könyvtárba vagy kint gyökérbe, a lényeg hogy te el tudj igazodni a film címét illetően főleg asztalinál.
Tsmuxer nálam nem ment mindig hibára futott és kér valamit, a H264 level editor egyszerűbb, de kinek a pap kinek a papné ezen nem vesszünk össze.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz fagylalt #1810 üzenetére
Garancia papíron mi van rajta 207 vagy 207D?
Imgburn megmondja, vagy Adia 64, Nero,
De legegyszerűbb Windows eszközkezelő
Nálam: Pioneer BD-RW 206D Scsi DeviceHa D akkor a D firm ha sima 207 a a 207 firm a jó hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Jocky
tag
A Ps3 a 3D-s Bluray másolt filmeket is lejátsza?
-
-
Jocky
tag
Én régebben valahol azt olvastam, hogy lejátsza a 3D filmeket is, de sajnos már nem emlékszem hol.Vannak rá játékok is amik 3D-sek és vannak olyanok is, amikben csak az átvezető rész a 3D-s, tehát ha azokat lejátssza 3D-ben Bluray lemezről, akkor vinnie kell a sima filmeket is szerintem. Tv-m egy Samsung UE55ES7000, szóval a megjelenítő megvan.
Jövő héten veszek írót és akkor letesztelem, hogy mi a helyzet a 3D lejátszással. -
Jocky
tag
Én igazából a 3D filmek miatt akarok venni írót.Eddig egy Dvico Tvix 6500-on néztem az sbs filmeket, de sok helyen azt írják, hogy Bluray lemezröl nézve a 3D filmeknek sokkal jobb a 3 Dimenziós hatása, és hogy az sbs filmek nem is igazi 3D-sek, pedig néhány filmnél így is letettem a hajamat.Ha valaki tud ezzel kapcsolatban valamit, hogy ez igaz-e vagy sem, akkor ossza meg velem!Jöhet priviben is, hogy ne offoljunk! Köszi!
-
Flashget
félisten
az SBS egy felkonvertált 3D nem igazi 3D!
az igazi gyárilag 3D-s filmek teljesen mások..nekem is Samsung D6500 van tehát aktív 3D de az SBS3D-től a szemem is keresztbe állt. Viszont ekte 3D-től semmi bajom nem volt, nem beszélve a látvány is teljesen más.Ez a samsung LCD/LED tv topic sok hasznos infóval, köztük 3D-vel is.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
tigipuf
senior tag
válasz Flashget #1820 üzenetére
Azért tedd már hozzá .hogy ez a PRIVÁT véleményed!
Légyszi tedd már be a Lg totyikba is....,de szerintem úgyis tudod,hogy a felhasználok 75%-a a passzív technologiát preferálja!
utóirat:lehet szebb és jobb,de azt,hogy a aktív ,a szememmel manipuláló elektronika[ZÁR-NYIT)U] jobb mint a passzív,az biztos ,hogy nem bejövős[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
gyuszmo1
tag
sziasztok! Blu-ray írót szeretnék venni,és szeretném előtte kikérni a véleményeteket. a lényeg hogy dupla rétegű Blu-ray lemezt is tudjak vele írni.érveket ellenérveket linkeket szívesen fogadok.sürgős lenne mert a napokban le szeretném bonyolítani a dolgot.
"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
-
M107
addikt
válasz gyuszmo1 #1825 üzenetére
Bármelyik mai író megír dupla rétegű lemezt.
Pioneer 207, Panasonic 25 Gb 6X BD-R, Verbatim 50 Gb 2X RE lemez (25 gb 1 rétegű az 50 gb az pedig 2 rétegű)Ők a legjobbak a piacon.
Esetleg Sony 5300S vele tudsz tesztelni is lemezeket, a pio-val viszont nem.
+
Sony van olyan 50 Gb lemez amit nem ír olyan szépen mint a pio.Saját ajánlat vélemény: Pio 207
Árban közel azonosak a Pio nagyon csendes lemezolvasáskor is, a Sony-t annyira nem ismerem de ajánlott író
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmo1
tag
válasz banderasz77 #1827 üzenetére
alakul ez! köszi mindkettőtöknek. 207-en belül is látok változást ez miben nyilvánul meg mi a különbség,mert én nem nagyon értek hozzá.(gondolok itt arra hogy BDR-207DBK,BDR-207JBK stb stb)
-
gyuszmo1
tag
válasz banderasz77 #1829 üzenetére
ha jól értelek akkor BDR-207DBK amit ajánlotok!
-
banderasz77
addikt
Hi!
Ha megírok frankón egy BD25-öt, akkor gondolom le is tudom játszani a PC-n is. Kérdés, melyik progit érdemes használni? Ilyenkor a procit terheli igazából? Ha igen, akkor mi kell neki Intel fronton?
Üdv.
-
Flashget
félisten
-
do-Sequence
tag
hello..
A következő BD írókkal kapcsolatban kérném a segítségeteket:
-Lite-On BLU-RAY ROM IHOS104-32 SATA 4X-BDROM/RE/RDL/REDL RETAI BLK (IHOS104-32)
-Lite-on IHBS112-04 fekete OEM Blu-Ray író
-Lite-On BLU-RAY WR. R/RW/DL/RAM SATA BB BD12X8X DVD16X8X8X12X NOSW/CABLE (IHBS112-115)
-PIONEER BDR-207 Fekete
Ezek közül melyik volna a legjobb választás?
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
jeni
félisten
válasz do-Sequence #1841 üzenetére
Szia
Pio-Pioo-Pioooo-azaz Pioneer BDR-207
és etetni a drágaságot Panasonic lemezzel szabad -
-
M107
addikt
Minek kísérletezni hisz árba és minőségben is ő a NO1, mármint a Panasonic BD-R 25 GB
Amúgy haver jóvoltából írtam Verba printable 6X lemezt, és pio 206D cupp megírta, 5 mp hamarabb lead in mint a Pana lemez.
De nálam akkor is a Pana marad a favorit.
UI:
Nyertem 100.000 Ft Kockás gépen. El költöm mindet Panasonic BD-R 25 Gb lemezre, könnyen jött és jó minőségi lemezre megy.[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
THX
Szonlok Pleykafalu, ahol lakom Pletyi kocsma.
Igazi késdobáló.
10000 Ft nagy téten 5 forgatás leadta az órát + még egy kis szerencse
Most megy a legnagyobb rész, Pana lemezekre.Tegnap pont a születésnapomon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Következő a helyzet ... srácnak LGBH10LS38B lesz megrendelve , ez kell neki ... az olcsóbb , azaz OEM -es lesz ... kérdés csak az lenne , hogy : ki mit használ írásra , illetve ebből adódóan melyik a leg... Blu-ray íróprogram .
Ha szabadna , akkor pontos megnevezéssel , esetleg likkel (?)köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest