Keresés

Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz dragonfx #1519 üzenetére

Én alapvetően a német autókat szeretem, audiban is van ami nekem tetszene de a bmw külsőre az ami nekem tetszik ettől függetlenül nem vagyok elvakult bmw imádó :)

E30 320 ami használható állapotban van még mindig 4-500e minimum, ennyiért kapok egy régi autót amire még külteni is kell és 2x annyit eszik mint a kadettem (nem vicc) jó persze paci is 2x annyi van benne de nem a száguldozás a célom valamint a kadettem is gyorsul még 180 után is ami szép meg jó főleg, hogy csak főúton közlekedem szal átlag 90-100-as tempóval megyek amihez 75 paci is bőven elég még előzéskor is. Alkatrész: na igen van bőven régi opelhez és bmwhez is bár kadetthez azért könnyebb alkatrészt találni, szerintem több e kadett van mint e30-as bmw az utakon.
    Egyébként a kadettben pozitívan csalódtam, kis 1,3-as motor ellenére nagyon fürge (új hasonló kategóriájú autókhoz képpest is), kényelmes is és ami még fontos nekem: lehet bele pakolni :) Alkatrész filléres dolog csak ugye orvosolni kell az öreg kor problémáit ami opelnél nem más mint a rozsda... na ez nem is volt olcsó de 80%-ban már el is tüntettem a maradék 20% az még 3 ajtó cseréje és festése lesz :)
    + Ennyire öreg régi autóból őgy éreztem, hogy nem kell nekem vmi nagyon drágát venni, amit megvettem bőven elég arra, hogy amíg tanulok és esetleg állást találok addig elvigyen oda ahova kell majd utána jöhet egy szép autó amit ugye már írtam is, hogy milyen legyen. Mire megveszem viszont már azok is 15-17 éves autók lesznek de nekem formailag jobban tetszenek mint az új bmw-k valamint az áruk is megfizethető csak nehéz lesz abból is kifogni egy jót jó áron.

Aktív témák