- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
törölt tag
barátnőmmel leugrottunk pár napra az olasz tengerpartra, kicsit kipróbálgattam a V5öt, nagyon pozitivek a tapasztalataim, én mindenkinek csak ajánlani tudom, 10es fogyasztást produkált, 180-200as tempónál végig, napersze ahol lehetett menni, mert ezek az osztrákok egyszerűen téboly amit csinálnak, terelés terelés hátán, 15kmenként terelés egyszerűen nem lehet haladni a Wien-Graz-klangerfurt Streckén. 2 sáv darabja 2m, mellette korlát köszi.
Megoldottam persze, de kevés ember mert itt a másik mellé menni, legalább lehetett előzni.
Kamion mellett szerintem nem volt 40centi, durva.
Passatosok...Eskü, én nem tudtam miért szidjátok annyira őket, de ezek tényleg külön állatfaj
, Graz után egy emelkedőn 150el előzők egy sort, feltűnik mögöttem egy magyar Passat, hát mondom haver gyere
, lemaradt... nagyon jól lehet a V5 képességeit kihasználni lejtőn, durván lehet kerülgetni a tömeget, sokkal nagyobb kraft van benne mint nagyon sok autóban. Persze 3.0TDIvel így sem lehet konkurálni,
meg még egy csomóval.
A másik, már az M7esen hazafele, belső sávba bejön egy fent említett Typ, természetesen, tükör, semmi, fékezek villogok neki, öreg, mit művelsz? Elkezd mutogatni, lehúzódik majd kívülről visszaelőz hogy azértis megmutassa hogy ő a jani, majd megint lemarad, igazi istenbarma.
-
törölt tag
-
törölt tag
Megbízhatóságban gyakorltilag nincs különbség hiszen gyakorltilag ugyanolyan alkatrészekből épül fel, a Golf azért kerül többe mert simple nagyobb.
Én a Polot választanám a kettő közül, de szerintem megbíazhatóságban kevéskülönbség van, ha jól kifogod akkor jóljársz vele, ha meg peched van akkor ígyis úgyis rosszul jársz. Belső desingban és formavilágban talán a Polo valamivel előrébb van. -
törölt tag
válasz
lajafix #4268 üzenetére
'' vezetőtől a versenyképes költségszint fenntartása függ, aminek bizony egyik eszköze, a létszám leszorítása és a bérek erős lenyomása.''
Igen, ez teljesen rendbenvan, nade akkor ne akarjunk a régi minőséget gyártani... Tudod igazán az az undorító ebben hogy a németek kiszámolják/tapasztalat alapján tudják hány ember kell adott munkára,(húzós) a magyarok vagy beválalják(jobbesetben), vagy ami rosszabb alálicitálnak(természetesen úgy hogy fogalmuk sincs mit kell csinálni, ez alap
) utána az alálicitált létszámot is csökkentik, persze a németekkel a full létszámot fizettetik, így azért lehet pénzt csinálni elég egyszerűen.
Egyébként nem gyártunk inkább supportálunk, de mondom kisérteties a hasonlóság. Szerintem hagyjuk abba mielőtt teljesen off lesz a topik. -
törölt tag
Na hogy on is legyek, ezt:
[link] -
törölt tag
válasz
lajafix #4259 üzenetére
MEO?
na ne röhögtess, el tudom képzelni milyen lehet, vicces.
Tudod addíg amíg lassan már én mondom az embereimnek hogy ne dolgozzanak egyre magasabb szinten mert ők/mi vagyis a melós szopja be, addíg igenis nagyon sok köze van a kettőnek egymáshoz, lásd amit hobizoli mondott, ugyanaz.
Addíg amíg a vezető premiuma attól függ hogy mennyit tud elvenni a melóstól, senkinevárjon minőségi termelést, nem is lesz itt soha.
Azért érdekes hogy a 90es évek második felére remlottak le a német autók is, amikor elkezdték kiszervezni a gyártást.... ez most egy erős tipp, de gyanítom nem járok messze az igazságtól.
-
törölt tag
válasz
fokukac #4224 üzenetére
Itt nem a munkamorálal van a baj, hanem az idióta szervezeti felépítéssel, addíg amíg a munkás nem lesz abban érdekelt hogy minőséget termeljen addíg soha nem is fog.
Addíg amíg a vezetők bére attól függ hogy mennyit tudnak a munkásokon spórolni, soha nem lesz jó minőség ugyanis a legkevesebb munkaerővel elérhető legnagyobb mennyiségre mennek rá, -a magyar vezetés-, addíg mindíg koppra lesz számolva az elvárt mennyiségű termékhez az emberek száma. Egy német már máshogy gondolkodik, ő megnézi azt hogy egy koppra járatott ember milyen minőségben tud termelni , az itteni üzemek gondolom én magyar vezetőkkel dolgoznak(mint a mi cégünknél, 1-1német van akik full el vannak nyomva, ugyan gyökeresen más terület de szerintem ez mindenhol így van) így nincs min csodálkozni.
Boschnál tutira ugyanaz van, a létező legkevesebb emberrel próbálják legyártattni az elvárt mennyiséget, x emberrel kevesebbel mint amit a németek fizetnek, az a pénz megmarad az itteni vezetők zsebében, az anyacéget ért kritikák meg úgyse jutnak el idáig. Hameg mégis akkor mey a sablonbeschwerdeválasz vissza, tut uns sehr leid, máskor jobban figyelünk, és a kollégákat nachschulungoljuk.
mintha tehetne róla. Ilyen világ ez.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Emberek, ne egy 750hez viszonyítsátok, hanem azt nézzétek, hogy mire való, és ezért mit ad, basszus, a betonfallal történő ütközés után nyítható gond nélkül a jobboldali ajtó, alig ment el a hézag, a szélvédő egybemaradt!!! nyilván nem erre tervezték, de ekkora gyűrődőzónából ekkora védettséget kihozni, iszonyat kemény!
-
törölt tag
[link]
Nem tom volt e, elég megdöbbentő! -
törölt tag
válasz
fokukac #2895 üzenetére
2,3al én eljárok 10 literrel, pedig lendületesen megyek... így ebből gondolom hogy 11-12nél több nem nagyon lehet, 10liter tankolás alapján nem computer szerint.
5ösben 90nél olyan 7-8literrel elmegy egyenletesen 90el gurulva, enyém kevesebb, tempomattal 100ra belőve 7liter alatt marad fogyi, ez sem lehet 8liternél több.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
tomcsi23 #2673 üzenetére
A8\S8 at is meg lehet ennyiért kapni, de tönkremegy rajta valami, és az utó árát ráköltöd, és akkor a 25literes fogyasztásról nem beszéltem
, őszintén szólva nem tudom kinek éri meg ez az autó, valószínüleg csak olyanok ábárándoznak róla akiknek még soha életükbe nem volt autóják, és nem tudják ez mivel jár, ezt tapasztalatból mondom.
Akik egy ilyet fenn tudak tartani, nem egy 12éves autót vesznek. Max egy drogdeelernek tudom elképzelni, akiknek nem számít a pénz de kell a presztizs, ezért az én szememben ennek nagyobb respectje van mint bármelyik BMWnek.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #2479 üzenetére
Biztos nem lesz rajta
, írtózom ezektől a gagyituning cuccoktól, max egy másik felni.
Inkább brembo tárcsákra költöm a pénzt mint szemöldökre, meg esetleg átprogiztatom, meg kap egy sportfahrwerket, de ezek távolabbi dolgok, tavaszra teszem. Most használni akarom, ha nagy para lenne vele akkor nem kap ilyen finom cuccokat, hanem megy a levesbe
, ennyi.
-
törölt tag
válasz
Integra #2476 üzenetére
Hehe, Fáy utcában is néztem eggyett, szemöldökökkel,elsőspoilerrel, ultragagyi volt.
, mondjuk a kiszolgálás se volt éppen... Weltautóék, meresztik a seggüket 10en az irodában, a slusszkulcsot 10percig keresték(valósan), utáa kitalálta az ember hogy valamit benthagyott, oké, nem érdekel hogy hagy kint állni a napon, de legalább siethetne, visszafele, tyúklépésekben zsebbre tett kézzel szó szerint bandukolva jött, a slusszkulccsal, merthogy azt elvitte. Én lettem volna a főnöke ott helyben kirúgom az biztos, nehogymár 20perc alatt jussunk el oda hogy beülhessek az autóba, igazából nem is a várakozás bosszantott, hanem ez a ráérős teszetosza, zsebretett kézzel való lépegetés, kicsit felnyomta a pumpát.
-
törölt tag
válasz
Integra #2472 üzenetére
Ahogy mondod, megy szépen, és ez most elég is
, mindennapi autónak szerintem király ez a nyugodtság, viszont a sportosabb kipuffogó miatt, az egész autó valahogy sportosabbnak is tűnik, mert tényleg gyönyörűen visszadja a motorhangot, de nem üvölt!
Az ajtóbehúzóval meg valamit csinálok:, azt néztem, végülis nem nagy felület, lehet elviszem ide a szomszéd utcába, a csávó műszerfal bőrözéssel is foglalkozik, megérdeklődöm mennyiért csinálná meg, a felület nem nagy, viszont pepecs munka, félek az sem olcsó.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Integra #2469 üzenetére
Jogos, itt is kijött a VW betegség
, az az egy kopott része, a fogantyú, de az ülés abszolut nem repedezett, tényleg szép állapotban van, középkonzol makulátlan, kormányon látszanak még a barázdák, elég szépen, abszolut nem tükörsima, még 10:10percnél se tűntek el a barázdák, ott picit kopottabb de még ott is kivehetőek. Pedálok sincsenek kopva, vagyis annyira mint amennyi egy 100k kmes autóban kell hogy legyen.
Megnéztem pár VWt az összesben szarrá volt kopva a fogantyú, ez a gáz velük, erre majd kitalálok valamit. -
törölt tag
Oké, fekete lesz ezentúl
Ma tesztelgettem, az autó gyakorlatilag az M0ásra van kitalálva, 110 tempomat bekapcs, 5,8-6literes fogyi
, de autópályán 180nál is 10körül eszik, 180 egy kényelmes sebesség, érezhetően nem erölködik, hanem megy
, és még van benne jócskán tartalék.
viszont azt tudni kell, hogy ez is volt törve, és szerintem az összes abból a 3ból ami hirdetve van
, viszont talán ez volt a legkevésbé törött, és a legszebben megcsinált, nameg ebbe volt a legkevesebb km, idővel kiderül milyen vétel volt.
És igen, ezen nem lesz semmilyen optika, egyszerűen nem kell rá, szvsz így szép, mindenféle idétlen szemöldök meg spoiler csak elcsúfítaná, max kap egy másik felnit tavasszal. Bár akkor már lehet inkább a Brembo szettre költök.
[Szerkesztve] -
törölt tag
VW csoportban az,
egyébként, ez a tipusú 1évig gyártott Toledo, 1,6-2milláig van(1999-2000), felszereltség gyakorltilag ugyanaz mindeggyikbe, a Remus kipuffogó+ a tolatóradar az extra ebbe amit az előző tulaj tett bele, a többi széria, cdtár, memóriás ülés, fényre sötétedő tükrök, tempomat, ez mind szeria volt ehhez a modellhez.
Tényleg nem egy vérbeli sportgép, ez igaz, viszont igen tempósan lehet vele haladni, kényelmesne könyökölve, a fűtött bőrülésben, ez úgy feeling.
Jaa meg az elektromos tetőablak is széria azmég ami szenzációs, imádom este, városban legjobb. Mondom, gyak, automatán meg xenonon kívül full extra. Xenon ami esetleg kéne bele. -
törölt tag
ide is belinkelem, szóval múlthét közepén hozzámkerült a Toledo
, lőttem pár közepesen sikerült képet róla:
[link]
[link]
Ez a motor van benne, ami akkora feelinget kölcsönöz neki hogy az leírhatatlan:
[link]
Full extra, imádom a motoros bőrülést, a tolatoradart, meg a tempomatot, csupa olyan extra amit full feleslegesnek itéltem, de egyszerűen baromijó.
Olyan hangja van, amit nem nagyon hiszem hogy lehet überelni, nem kirívó, de vérbeli 5 hengeres motorhang, fantastik.
Szerelő haver ma átnézte kicserélték amit kell, elég jókat mondtak róla, namost 100k km van benne de a kormány+bőr nem kopott, úgyhogy én nem hiszem hogy sokat tekertek volna rajta.Hátul meg elől a szőnyeg gyakorlatilag szalonállapot.
Menetteljesítménye, sokan rémíszgettek lomha lesz, hát nekem egyenlőre egészen megfelelő, 180ig elég egyenletesen gyorsul, 210nél még van benne Kraft, mondjuk út még ennél többre nem volt. Fogyasztása vegyesbe nem éri el a 11et, emiatt is rémísztgettek, szerencsére nem halgattam rájuk.
-
törölt tag
Tud valaki nekem mondani valami Camera infot?
Velencéig van fix camera a 7esen?
-
törölt tag
Én is jó hülye vagyok
, már azt nézegetem mit lehetne vele oldani, hogy ne csak szerény nyomatékdús 150paci legyen
[link]
Valami ilyesmi megoldás jólenne, kár hogy amit találtam turbósítás 8400ajró.
Mondjuk ez nyilván a kismotoros 1,8T
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
venember83 #1897 üzenetére
Nem
, de nem rossz
, egyszerű IT TeamLeader
, semmi más!
-
törölt tag
Kedd-szerdától ha minden jól megy autótulajdonos leszek
, 21évesen saját keresetből
, úgy döntöttem belevágok a Toledo projektbe, 7éves 2millába adják, téligummákkal és 1 év teljeskörű garival assistance szolgáltatással.
Egybevannak tűnik az autó nagyon, lefoglalóztam szerdán leszek 21. vagy kedden vagy szerdán tudom elhozni. -
törölt tag
válasz
venember83 #1819 üzenetére
Hlnap elmegyek lefoglalózni, sajna most értem ma haza a munkából és már nem értem oda, utoljára kipróbálom meg átnézem, aztán meglássuk.
Tegnap kicsit beparáztam mert a vezess.hun tesztelték azt írták 98as benzin kell bele, az kizáró ok lett volna, de az insider doksi alapján 95 kell bele, inkább nekik hiszek.
-
törölt tag
Nemnem feloptikázva nem lesz
, max a gyári kfémfelni lesz lecserélve, úgy szép ahogy van, nem kell semmi csicsa.
Igen sportos autót kerestem, szerintem kellően sportos is, lehet csak a hang miatt, de szerintem kellemesen megy és a német népitéletek is erről írnak hogy jól megy az autó.van benne erő. Igazából nincs választék, nem tudok jobbat, GOLF IV GTI lehetne, de abból lehetetlenség jót, meg eggyáltalán találni, Hondákat nézegettem, ilyen korban lévő Accordból gyakorltilag csak automata van, ami megintcsak nem kell, szóval az is kilőve!
VTiket zsákbamacskának érzem nem mernék rájuk pénzt kiadni.
Ami még számításba jöhetne az az 1,8T de A4ben ugyanazt tudja mint ez, rosszabb hanggal, Golfban meg nem kapok mert az már GTI.
Francia&olasz piac kilőve, nekem az nem kell, no flame, tiszteletben tartom ha valakinek az a vágya.
Sokkal öregebbet se szeretnék, mert lesz egy kevés hitel is, azt meg öregre nem vennék fel, bár ma nézegettem autókat, és élőben is láttam ezt:
[link]
Van benne fantázia
Egyébként ma ezt néztem meg élőben:
[link]
Hozzátenném láttam mostanában pár autót aminél mind 100km mondtak, és tükör fényes kopott volt a kormány, itt sokkal szebb volt a kormány+váltó+pedálok, tl sép lenne ha nem lenne csavargatós, de szerintem nem olyan drámaian nyomták vissza.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
dragonfx #1729 üzenetére
Kösz, nem-nem, ez Vr5, teljesen más motor, 2 fajta létezik belőle 150lovas meg 170, ebbe a 150es van, de könnyen lehet 170, eléggé marketingokokból lett ez 150.
Használom majd aztán ha megbízható akkor, elviszem átprogiztatni, szerintem.
A németek olyanokat írtak róla, hogy nem akarták elhinni hogy ez egy Seat, meg mindenkinek tökéletes aki nem preztizsmárkára vágyik de mégis sportos autót szeretne.
Beleültem&kipróbáltam tényleg minden bennevan, memóriás elektromos bőrkagylótól, a 6lemezes cdtárig, a hátsó sötétítőtől, a fényre sötétedő tükrökig amit el lehet képzelni.
Erről a motorról, van egy inside doksim, jókis motor, láncos nem szíjjas, és televan nyomatékkal, nem egy vtec, ez tény, viszont alulról is megy, ez is tény.
Ha meglesz az autó pakolok fel képeket. -
törölt tag
1hónapja alszom rá
, 1 hónapja nézegetem kb
, mindenképpen 5hengeres motort akarok, Golf, Passat, Bora, meg ez a választék, Golf drága, Passatot elvből nem, Bora drága, marad ez, maga az autó tetszik, az embléma a legnagyobb hibája
, különben nincs vele baj.
És a németeket olvasva, sokkal több a jó vélemény róla, mint a rossz. -
törölt tag
Asszem megszületett
, a választás
[link]
Japók biztos oltani fognak, BMWsek is, én is magamat
, nem tehetek róla én beleszerettem ebbe az autóba
, kipróbáltam, kicseszetül ottvan! Nagyon durván, full bőr belső, elektromos minden, olyan hangja van hogy majdnem elélveztem
,5henger 5 henger, 12literes fogyival számoltam, a hülye németek azért szidják mert 10,5 mennyire sok
, jah de ez egy 2,3 motor.
Azt hiszem, egy ilyen autóm lesz, hama=>jövőhét.
Műszerfal valahogy barátságos, bőrülések kiválóak, nem olyan mint egy japóba, hába a németek ebben jók.
Ha beszopom így jártam, akkor nekem kell ezzel beszopni. -
törölt tag
válasz
bambano #1512 üzenetére
Nem padlózva, 4000körül(pont 4000
) volt végig a fordulat, ez 150es sebességet jelent, így a fogyasztásmérő 10,5-10,8at mutatott, padlózva, ezt már régebben kipróbáltam, 13,8 170nél, nem einzelnproblema, haver egerbe ment mire felért féltank benya
, Ignis ugyanezt produkálta, hiába, nem országúti autó, most kipróbáltam, nem érdemes vele menni
, alátámasztom, városba nem pörgetve 6liter alá be lehet jönni, viszont ha nyomom neki városba, 8-9felé megy el itt is, viszont megy is, ez is tény.
Nem nyomom neki=> nem megy=> keveset eszik, nyomom neki=> megy=> sokat eszik. Csakhát ilyenkor bejön a képbe az hogy egy 2.0ezres motorral nagyobb átlagot tudok városba produkálni, 10literes fogyiból, ezért az ilyen embereknek mint én, nem való a kis Suzi, nincs ezzel semmi baj, más a célközönség, én meg veszek nagyobb motort, nem para. -
törölt tag
Szerinted ha meglenne a sokkal nagyobb és kényelmesebb autóm a Suzukival mentem volna? Komolyan ennyire hülyének nézel? Meglesz a kis Vr5öm akkor kifizetem a fogyasztást, de ott legalább tudom mire megy el, és még autógáz sem kell... hihetetlen, csak arra akartam a hszel utalni hogy míg városba mutter pl. kijön 6literből addíg egyenletes pályázásnál ez majdnem a duplája, padlózva több mint a duplája, ebből eljutottunk a gázig, zsííír
MOD: Mellesleg a 100literes tanknál minimum ugyanolyan vagy kevésbé húzós a 25literes fogyasztás, mint a 35literesnél a 11liter. de ez csak zárójelben.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Voltam a Suzival, Debrecenbe, érdekes első hosszabb útja(2éves), meg végig pálya, ilyesmi, azért durván kajál
, jóhogy nem hosszúútra tervezett cucc, aláírok mindent, de amikor szemmel láthatóan megy le a benzinmutató kicsit megilyed az ember
, 500km alatt, megevett 60liter bennyát, picit durva, pedig 4300nál nem is ment feljebb a fordulatszámmérő, ez olyan 150körül van, néha 160, de inkább csak lejtőn, annál több sehol sem volt.
Innentől nem félek, a 2,3 Vr5től -
törölt tag
válasz
fokukac #1089 üzenetére
Igazából azért mert nem befektetési célal veszem, hanem mindennapi használatra, lakásban azért nem gondolkodok mert nincs még annyi félretett pénzem amennyivel be tudnám fizetni, ráadásul még egy nyamvadt szabadfelhasználású hitelt se kapok, mert még nem töltöttem be napra pontosan a 21évet
, lakáshiteligénylésemet szerintem hangosan kiröhögnék.
Szeretek vezetni, ezért szeretnék egy olyan autót amivel lehet is szeretni a vezetést, és ezért nem fizetek be egy kisautóra.... -
törölt tag
válasz
dragonfx #1080 üzenetére
Igazából, látszott rajta hogy meg van lepődve, ha játszotta jól játszotta, ennyi.
Fel is emelték az autót, alul korrekt nagyon, motor valószínüleg nem lett bontva vagy nem volt komolyabb baja, mert a computer egyből felismerte...
Jócskán bealkudtam, amiből kijön a nagyszervíz, akkor elvinném ha annyiért odaadná, még úgyis hogy tekerve lett rajta km, mert mondom az autó alja ép, tehát nem lett hajtogatva, és a szerelő is azt mondta hogy nagyon nagyon kevés ember venné észre hogy fújvavolt, olyan jeleket mutatott, amik csak lemosott autónál látszódnak, pici kis jelek, avatott szemnek, bizonyítékok. -
törölt tag
Kis tanulság, meg van hasznaltauton hirdetve egy IV GTI rohadt szép állapotban látszólag, megnéztem kipróbáltam, tényleg jó! Kérdeztema gazdáját szerelő ismerősöm átnézheti e, azt mondta természetesen nincs baja.
Szerelőnél kiderült, hogy minden elem fújvavolt, (festékvastagságmérő nem mutatta ki, de a profi a szerelőhaver) kmóra viszapörgetve egy 60ast legalább, fékeket cserélni kell, olaj meg nincs benne! Namost az hogy minden elem fújvalett, a gazdájának is új volt
.
Viszont az autó héjja ép, alváz, tető, ilyesmi, adtam neki egy pofátlan ajánlatot mondtam hívjon ha meggondolta. Laikusan az ember ránéz egy tip top autó, szerelő is azt mondta, semennyire nem látszott hogy újra volt fújva. -
törölt tag
Venember: Jó 5let erre én még nem is gondoltam!
bambano: Más kút benzinével is csinálta. -
törölt tag
B Vectra, 2.0 benzin, amúgy full jó, fogyasztás talán legjobb lett, pedig lefele toltam neki, meg a 0ás előtt 5kmig is.
Ezért gondolom, hogy hardware, baja talán nincs. Leszámítva hogy kicsit szelel a kipuffogó, és elég boxermotoros a sor4.
[Szerkesztve] -
törölt tag
balatonról hazafele, 180-190nél belső sávban a computer úgy gondolta megadja magát, vagyis nem tudom mit gondolt, de elkezdett a motor dadogni, a fordulatszámmérő mint a hülyegyerek járt 2000-5000között, és a gázra nem reagált az autó, funny, kuplung be, átevickél leállósáv, picit megilyed, majd restart és működik.
Van valakinek 5let miért jöhet elő ilyen probléma?Sárgalámpa kigyullad motor meghal, újraindítás után jó ha nem pörgetem 4000fölé, elő se jön a probléma. -
törölt tag
Aláírom
, én is megvenném a 91es AudiS2t, ha lenne pénzem egy fun autóra, de sajna mindennapi használatra kell, és meg kell próbálni ötvözni a használhatóságot, meg a sportosságot!
Nekem is minden vágyam egy 500lóerős S2, de nem melóbajárni.
Jogos a kérdés miért nem diesel, több lenne a javítása, amit a széthajtás miatt kellene fizetnem, nem az én habitusomnak való a diesel!
-
törölt tag
Köszi a válaszokat
fokukac: Gondoltam rá, sajnos ennyi nincs, viszont ugyanezen szériás Accord 2.0 motorral, is egy érdekes alternativa lehet, knappe 150lóerő, nézegettem őket, nagyon.
bambano: Valamiért kihagytam az OPCt, de tulajdonképpen, végülis teljesen jó, elgondolkodom rajta, köszi.
t1: kizárt, nagyon öreg, nem igazán hat meg hogy Honda, ilyen korú autót csak fanatizmusból vennék, abba meg nem fér bele a Honda.
dragonfx: Igen, ez telitalálat, 1,8Tben is gondolkodom nagyon, a kasztni meg majd elválik, lehet nem is karikák lesznek rajta, ha van, más belülről ugyanolyan, de olcsóbb. Alkatrészek meg ugyanezek! (Audi belső doksi alapján
)
Gyakorlatilag egy jó állapotban lévő Accord, vagy egy 1,8T lehet a befutó! -
törölt tag
Na gyerekek, akkor szabad rablás, hogy hűek legyünk a topikhoz, milyen autót vennétek az 1,8-2,5milliós kategóriából?
Feltételek:
abszolut min: 130le
sportos (főleg a motorjára értve, meg a belsejére, kombi is jöhet az nem probléma szeressük)
azért ne legyen 3ezernél nagyobb
benzines
8évesnél ne legyen öregebb
Jelölteim megvannak, de kiváncsi vagyok ti mit gondoltok, mit tudomén többszem többetlát -
törölt tag
Hát figyelj, 1 éve dolgozom,vezető beosztásban vagyok(már amennyire a tl az) szerintem menne a törlesztés, ugyanakkor sokszempontból megérné várni, de várni azért nem akarok/tudok, mert itthonról viszem el az autót, ahol meg szintén kéne, és állandó harc van az autóért, ezért nézek/keresek egy megfelelő megoldást. Van már egy jelentős(relative) félretett pénzem, de nem akarok pénz nélkül maradni, ezért inkább több hitelt vennék fel, ha bármi van az autóval akkor is tudjam kényelmesen törleszteni.
Ingatlanfedezet meg ijesztően hangzik, de nem hinném ha normálisan fizetem a részleteket bármiféle hátránnyal járna. -
törölt tag
Nézegettem azokat is, hát elégg horror, bár az is lehet rossz helyen néztem
(rafi), tudom sajnos hogy új autóra jóval kedvezőbb, de új autóban csak a kis kategória jöhetne szóba az meg nem kell. Tut mir leid, több lenne a szervíz, meg a motorgenerál, mert 2évet se bírná, tutira csapágyas lenne egy 1,2 motor, ráadásul még nem is menne.
Tip, esetleg hol érdemes szabadfelhasználású hitelt felvenni? -
törölt tag
Tudod ez egy olyan dolog hogy ''ő mondja hogy persze sima ügy intézzük'' hétfőn egyből rámegyek, aztán kedden rátelefonálok hogy mi van, ja nem volt még időm de ma intézkedem, aztán egnap este smst írok neki, jaa majd holnap, de holnap nem megyek dolgozni ezért péntek. NEm számolok vele túl komolyan, inkább leszarom bemegyek a bankba és számoltatok egy konstrukciót!
Én hibám az egész, tudnék várni még fél évet akkor nem kéne így hülyéskedni, de nem akarok annyit várni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok,
tud nekem valaki segíteni hol tudnék legjobb feltételekkel használtautora hitelt felvenni? Rafinál vagyok, hallotam nekik is van autolizingük, egy belső munkatárs haverom van mondta segít, de szerintem több akamu, így nem várok rá.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest