Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Chriss76 #173068 üzenetére
Van az akciós ár, abból már csak alig-alig tudsz faragni, mert ugye az már olcsóbb, mint a lista ár.
Vannak készleten autók és látják, hogy mik vannak már az országban raktáron és mik vannak már szállítás alatt. Ugye ha nincs megrendelés, akkor is rendelnek autókat, olyan felszereltséggel amit a legtöbben keresnek.
Igen, ha teljesen te válogatod össze mit szeretnél, akkor sok esetben 4-5 hónapot kell várni.
Én utoljára a stonic-ot néztem, szállítás alatt volt 4-5 színben is olyan amit én szerettem volna, de minden kedvezménnyel együtt lett volna 3,95M (4,1M akciós ár helyett) a stonic LX EXCLUSIVE 1,25 motorral, amit kipróbáltam és full városra lett volna jó, mert nagyon rövid 5-ös váltó volt benne.
Az 1,4 stonic LX EXCLUSIVE, meg 4,35M a 4,5M akciós ár helyett
A kia ceed bronz lett volna 4,55M a 4,8M akciós ár helyett.
ha jól látom még 50eFt drágult minden azóta (tavaly szeptember)[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Chriss76 #173065 üzenetére
Fehérváron normálisak nagyon (pappas)
Kaposváron már nincs is kia értékesítés, csak szerviz.
Meg hyundai van, de az megint másik, ott voltam 2x szervizen, abban Ők elég kedvezők
Keszthelyen az értékesítőt ismerem (Tóth Péter) normális nagyon, mondjuk ott egy tesztautóra licitáltam, őket is érdemes megkérdezni
Veszprémben már hyundai miatt voltam, azt nem is tudom, hogy ott van-e kia és Siófokon is csak szerviz van hyundai és idéntől lesz hyundai értékesítés.[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
BigBlackDog
veterán
válasz Chriss76 #171342 üzenetére
Én ezt kiegészíteném a saját tapasztalatommal; hozzám 9 évesen került egy 2007-es UFO, 37e kilométerrel. 10,5 évesen adtam el kb. 57e kilométerrel. Baja nem volt ez idő alatt és a felsorolt típushibák nagy része sem jelentkezett. Nem zörgött a beltere, működött mindene, egyedül csak a kuplung pedál nyikorgott-recsegett hidegebb időben. Viszont 57e kilométer sem mondható még soknak, szóval betudom ennek a problémamentességét.
-
GasBang
csendes tag
válasz Chriss76 #171336 üzenetére
Facelift előtt is ugyan az a 1.8 vtec 103kw motor van benne nem? Ui. esetleg még szóba jöhet nálam egy benzines Mitsubishi Lancer 2008-tól... azok is vannak olyan megbízhatók mint a Civic?
[ Szerkesztve ]
"Ravaszabb csak akkor leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest