Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kurion #202142 üzenetére
Kalkulátor: [link]
Rémlett, hogy 200 e. Ft alatt nem kell foglalkozni vele:
A jogszabályi előírások alapján nem kell bevallani, ha az ingóságok értékesítéséből származó bevétel (minden pénzösszeg amit a vevőktől kapott) éves szinten a 600.000 Ft-ot, vagy az ingóságok értékesítéséből származó jövedelem (bevétel csökkentve a költségekkel) éves szinten a 200.000 Ft-ot nem haladja meg. Ha nem ismert az ingóságok beszerzési ára, akkor kedvezményként nem a teljes bevétel minősül jövedelemnek, hanem annak csak 25%-a.
Eladod 1000 ezerért, vetted 750 ezerért, volt illeték, ráköltés - a végén 200 ezer alatt vagy, ezért nem foglalkozol vele.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
pit stop
addikt
válasz kurion #187192 üzenetére
Kiának ami az előnye az az egyik legnagyobb hátránya is használtan szerintem. 7 év gari van rá? Akkor szarni bele, hidegen padlózzukk, technika nem számít majd garira kicserélik max ezen a hét éven belül. (Nálad meg majd olyan kotlik meg amit nem cserélnek vagy mondják, hogy user error).
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
footy
addikt
válasz kurion #187190 üzenetére
Igaz csak rovid utra ultem be(Tipo), de en a belteret nem talaltam rossznak, nyilvan nem egy audi, de nem is dacia. Egyedul a zajcsillapitast talaltam gyengenek, de ha nem jarsz gyakran autopalyan az sem zavaro.
Ha alternativa kell meg, en megneznek meg egy 1.0 ecoboost Focust vagy egy Astra 1.4turbot is, allitolag az 1.0(allitolag nem hajlamos LSPI-re mint az 1.4es korai evjaratai) se rossz.
Esetleg 1.4 vagy 1.2(erosebbik-110lo?) Seat Leon 3. A peugeot 308 1.2 se rossz a forumok alapjan, de a muszarfallal szerintem nehez megbaratkozni.
Legfiatalabbat/felszereltebbet adott penzert valoszinuleg a tipobol kapsz.[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz kurion #187187 üzenetére
Fiat Tipo 1.4Tjet? A fiat csoport 1.4 turboja mar tizensok eve a piacon van es elkerulik a mas markakra jellemzo problemak. (lancszakdas,, kokszosodas,hutovizfogyas)
Fogyasztasban valamivel rosszabb mint a tobbiek, de kellemes karakteru, megbizhato motor.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz kurion #147591 üzenetére
A kizárt márkákat miért zártad ki? Szubjektív érvek, vagy van valami elvárás, aminek nem felelnek meg?
Egyik tipp szintén a Fóka lenne, ahogy írta (#147593) Tsebacsi is, a másik pedig egy MK4 Swift 1.3-as benzinnel (mondjuk utóbbi méretben nem nagy szám, de 1-2 személy el tud férni benne szerintem nyaralásnál is).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest