Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#61551) TGWH válasza csababarca (#61549) üzenetére


TGWH
őstag

Ja, letörsz, elhajlítasz, megkarcolsz valamit, netán elektromosságot adsz át ami kisüt mindent :D
Van aki először az alaplapra teszi fel a ramot meg a procit+hűtőt, és úgy be a házba. Van aki szerint meg annyi hajlást elbír az alaplap. Pöckökre érdemes figyelni, mi mikor van nyitott, vagy zárt allapotban. Ha zárva van, nem fog belemenni, ha meg nyitva, nem veszed észre és nem zárod le.
Az alaplap könyvében érdemes megnézni, melyik csavart hova írják, mivel csak egyféle csavarral fog megfelelően rögzülni.
Értelem szerűen mindent logikusan kell elhelyezni, úgy hogy mindig elférj. Érdemes először kétszer odamérni minden kábelt, hogy elfér-e egy-egy alkatrész mellett, meg jó ha át tudod látni, mi hogy fog menni, hová lehet elrejteni. HDD-t érdemes az első venti elé, nem pedig fölé elhelyezni... 2-3˘C-ot minimum számít.
Alaplapra minden rá van írva, a könyvében is. Ventinél érdemes figyelni a foglalatot - pl.: cpu fan1 -, hogy a 4 tűset lehet szabályozni, a 3 tűset meg nem - vagy fordítva ;] -. De ha egyből átalakító csatira kötöd, akkor minimum fordulattal is pöröghet - asszem pirosra kötöd -, igaz akkor nem tudod szabályozni.
Köv gépben - 7-8 év múlva :D - én biztos hogy a házra fogok jobban figyelni, mostani jóáras, de akárhányszor nyúlkálok benne, mindig sunyin megvág, észre sem veszem... oldallap pl. picit domborodik a kábelmenedzsment miatt, az nem baj :DDD

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.