Hirdetés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperst
tag
válasz DravenMoral #105331 üzenetére
Köszönöm válaszod.
most találtam még egy lapot (z-s) a 12600k-nak. A kérdés hogy melyik összeállítás lenne jobb. [kép] [kép] Igaz a Z690 re ddr4 van írva de gyártói oldalt megnézve ddr5-öt ír.
Az ssd is kicserélveMáshol is feltettem a kérdésem és a vga-ra ugyan ez volt a válasz, úgy hogy megfogadom és nem cserélem le, max akkor tényleg egy erősebbre ha úgy van
Hűtő gondoltam hogy kevés lesz, pláne ha K-s proci lenne és próbálgatná az ember, mert miért is ne, a mostani 4690k is volt próbálva 4.6mhz/1.25v stabilan ment. Viszont nem szeretnék nagy hűtőt mert aránylag kis házat gondoltam amiben elfér minden. Úgy viszont lehet egy aio lenne jó megoldás, amit elkerülnék ha lehet, igaz most is az van ( egy lepa 240) ami egyidős a 4690k-val. De megyek és kérdezek milyen lehetőségek vannak.Elég bölcs vagyok, hogy tudjam, hogy nem tudok szart se. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autószerelők, autószerelés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok