Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz ricshard444 #34365 üzenetére
4X-es.
1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16)
1 x PCI Express 2.0 x16 slots (@x4 mode, 2.5GT/s)
[link][ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz ricshard444 #34367 üzenetére
A EVO/Delux már 8X8 P7P55D EVO P7P55D Deluxe mondjuk kb. +10-15K ért.
Bazinga!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #34493 üzenetére
X58 kifutott, halott platfrom ezért olyan olcsóak. Amúgy teljesen korrekt lap, simán vállalható, jobbak is mint a vele pariban lévő Giga deszkák. Sokkal kevesebbet dropolnak pl.
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
válasz ricshard444 #34546 üzenetére
Engem is a régi dolgok tántorítanak el. No meg miért tud az ASRock olcsóbban adni egy Z77-es lapot, mint az Asus egy B75-t? Valami okának kell lennie és az Asus ceruzája vastagabban fog nekem még nem elég indok. Pedig nem az a típus vagyok, h ha látok valamit drágábban automatikusan megveszem, mert az biztos jobb. Ezt megtanultam a hifiben, h nem így működik. Itt azonban inkább (egy bizonyos árszintig biztosan - és ez még az a szint úgy gondolom - ).
szerk: közbe szemet vetette egy P8Z77-M-re is. Ugyanannyi, mint a P8B75-V. És ez mégis egy Z77-es, gondolom jobb és márkán/kategórián belüli a minőség ugyanaz. Nekem pedig (a méret miatt is) mindegy hogy ATX vagy mATX (amúgy is csak egy HD5870 kerül bele, semmilyen másik kártya nem, esetleg majd egy kisebb D1 vagy DX Xonar).
[ Szerkesztve ]
-
_csocso_
senior tag
válasz ricshard444 #35959 üzenetére
Szia! A Giga 8 fázisú tápellátással rendelkezik, viszont van rajta SATA3, és USB3 csatlakozás, míg az Asus 16+2 fázisú tápellátással rendelkezik, viszont csak SATA2, és USB2 van rajta, így talán tuningban nem olyan jó a Giga, viszont valamivel felszereltebb, akár gyors SSD-t is lehet vele használni.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
bluyoo
nagyúr
válasz ricshard444 #35962 üzenetére
Nyomós érv Mondjuk tényleg jól néz ki ez a zöld fekete talán a fegyverdarabok egy kicsit hogy is mondjam ...
Bár nekem valahogy mindig is csúnya lapjaim voltak talán a P5QD Turbo nézett ki valahogy csak a + csatikat színezték ki túlságosan.A mostani meg kisfiúkék + barna Úgy látszik Asus-ék a szép lapokat csak 50K felett adjaBazinga!
-
zka67
őstag
válasz ricshard444 #35962 üzenetére
A színek nem vezetik az áramot
-
Ciccuka
veterán
válasz ricshard444 #90222 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik.
Pont nincs a jó hűtőmhöz lefogató AM4-hez, de AM3-hoz van. LG1151-hez meg drága.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen házat vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok