Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz perempe #4143 üzenetére
Oké, de nem az ár volt a kérdéses (másrészt nem írtam, de tényleg NEM i945 lapok érdekelnének), hanem az, hogy mennyire gányolt ez a chipset az i965/P35 chipsethez képest?
(A G33-ról pl. jókat hallok, de annak árában van már P35 is.)
Említett Giga lapnak meg utánajárok ... mivel kedvelem a márkát."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bluyoo
nagyúr
válasz perempe #37727 üzenetére
Akkor nem szóltam ez a hármas talán csak a Giga és Intel lapon van (legalábbis én csak ezen a két gyártó lapjain láttam). Nem sokan használják már a printer port-ot.
A DH61DL miniITX méretű azért nem fizetnék pluszba ... A DH61CR is túl van árazva az Intel LAN ami talán megérné a pénzt de nem ennyit.
Akkor inkább GA-B75M-D3V 16K körül.Modern B75 chipset USB/SATA3 , alacsonyabb fogyasztás.
Olcsóbb is mint az Intel és több szolgáltatást is nyújt.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz perempe #55352 üzenetére
LGA1150-es foglalattal már egyáltalán nincsenek IDE portos lapok. Viszont LGA1155 foglalattal még az Asus egyes 6-os sorozatú (H67-es) lapjai többségén még van IDE port pl.: Asus P8H67 ,P8H67-V, P8H67-M PRO, P8H67-M EVO, ...
Vagy IDE SATA adapterrel oldod meg. De egy ODD miatt biztos nem vennék 2 generációval ezelőtti lapokat és így 1-2 generációval régebbi CPU-t.(#55353) rostiron
Értelemszerűen kisebb kevesebb bővítőhely. A többi előny/hátrány pontos típus esetén ......(#55354) gepzene
Szívesen! Nem azért írtam hogy baj ... azért ment a smile utána.(#55355) sarkadifeca
Szívesen!
Jó építést![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz perempe #55672 üzenetére
Nem!
Még a GA-MA74GM-S2H (rev. 4.3) sem támogatja processzor támogatás.(#55673) Teaway
Amelyik éppen kedvemre való áron elérhető! De jelenleg igen a 4570. Viszont ezt biztos nem lépem meg. A mostani Sandy Bridge is kiszolgál és később is nagyobb esélye lesz egy használt Ivy-nek. Szóval nálam a Haswell kimarad.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz perempe #55723 üzenetére
Nem tudom miért kerüli mindenki az egyenes választ arra hogy mennyit szán a lapra? Összesen 5+1 alapvető kérdés lenne ....
A megbízhatóság meg minden egyes kérdező listáján rajta van, ezért sem került a téma összefoglalóba mint kérdés.
Na meg senki nem ajánlana olyan lapot amiről tudja hogy sok beadta a kulcsot.
Mindenesetre ha már ekkora titok a kereted az ASRock megoldása megfelelő lehet. Szerintem ha kell a S/PDIF, akkor az már legyen a hátlapon. Végül is az egyetlen egy kikötésed ez volt a lappal szemben.Bazinga!
-
vhw
addikt
válasz perempe #55916 üzenetére
Én is hasonló konfig vásárlását fontolgatom (fapad H81-es lap & pentium). De tudatosan 4 gigás modult vennék bele, ennyire van keret jelenleg, aztán ha úgy alakul mehet mellé egy másik. (mire eljutok odáig, hogy nem elég 8gb ram... már talán megérett lesz a rendszer a cserére, na meg ddr4)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
bluyoo
nagyúr
válasz perempe #58487 üzenetére
Értem.
(#58488) jim bcs
Elvileg a Broadwell-nél újra kikerül a Haswell-nél beépített feszültségszabályzó. Ezért is "Elképzelhető, hogy van egy-két aktuális alaplap, ami megfelel az újításoknak, de igazából kicsi rá az esély."
A Devil’s Canyon meg ugye a frissített Haswell. Annak talán nagyobb esélye van a mostani lapokkal együttműködni.
De szerintem is várjuk meg őket. Újra meguntam a spekulációkat.(#58489) Teaway
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
senior tag
válasz perempe #100798 üzenetére
Akkor ne vegyél!
...bocs', de nem látom relevanciáját a hozzászólásodnak!
(Az LGA1150 platformon minden i3 már 1600 MHz-en tud memóriát kezelni, ennyivel előrébb vagy; a G32x0 sorozat max. 1333-on. A négymagos i5-ök már nagyon olcsón megvehetőek, az már egy egészen más világ a G3220-hoz képest.)
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest