- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MiklosSaS #47079 üzenetére
Mindig ezekkel a fegyverekkel jössz, pedig tudod jól, hogy az erőszak nem megoldás, cicafiú.
Épp ma mondtam a kollégának, hogy nekem tetszik a Win 8, letisztultabb, mint a hetes, a programokat később próbálom hozzá, de egyébként amennyire néztem pár dolgot a registryben az SSD beállításához, ez nem más, mint egy optimalizált 7, ami kapott egy gördülékenyebb kezelőfelületet (ezért rakják ugye tabletekre).
Egyébként pedig csak annyiban tér el a 7-től alapjaiban a felülete, hogy nincs Start menü, szóval akkora átszokást nem igényel.
A bootolás és a műveletek viszont érezhetően gyorsabbak, pedig azok az alkatrészek (pl. SSD), amik ezt befolyásolják, már az FX-es konfignál megvoltak, és már akkor sem panaszkodtam a sebességre.
Összeségében még elválik, de egyelőre az első benyomás sokkal jobb, mint amire számítottam. Arról nem beszélve, hogy van egy frissülő, aktuális, jogtiszta példányom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Medence topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest