Hirdetés
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
üzenetére
A VLAN és használata eddig se volt újdonság számomra, Cisco-nál és pár tákolt megoldásnál (TP-Link, D-LINK openwrt-vel, illetve TP-Link switch-ek gyári fw-vel) már alkalmaztam és nem is volt gond se router, se switch esetén, de most mikrotik-nél nem nagyon megy. A vicces egyébként az, hogy már vagy a 4. videót nézem ezzel kapcsolatban és mind a 4.-ben kb. ugyan azt a megoldást (csak mondjuk más vlan id-vel és hálózatokkal) máshogy valósítják meg, ami különösen tetszik

Az viszont kiderült, hogy egy lépést kihagytam a kattingatásnál (cisco-nál cli-hez szoktam, próbálok mikrotiknél is áttérni rá), úgy hogy nekikezdek még egyszer, bár azt még most sem láttam, hogy egy portnál az adott vlan-t hogy kell untagged-re, illetve tagged-re állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold