Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
#42556672 #8664 üzenetére
+(#8663) bambano
Köszi a válaszokat! A 2-3 szoros sebesség különbség, azért durva, várós lesz az update. Kár, hogy még várni kell a stabil megjelenésig, ismételten.
Más:
Site-to-Site VPN megoldáshoz ki mit javasolna? Röviden: A és B helyet szeretném összekötni két mikrotikes eszközzel, fontos, hogy layer2 menjen(DLNA, DHCP) teljesen mintha egy hálózat lenne.
Ez az EoIP(mivel mikrotik sajátosság) új nekem, jól értem, hogy ehhez szükséges egy alap VPN konfig(PPTP vagy OpenVPN) és azon felül kell id-t megadni neki mindkét eszközön, betenni a bridge-be portként és működik is vagy hogy kell elképzelni? Van ezzel személyes tapasztalat? Mennyire stabil ez a megoldás napi használatban? Vesz el a sávszélből az EoIP?Amit keresésben felleltem erről, az csak mikroitik wiki vagy prezentáció, ami csak részleges választ adott, én viszont személyes tapasztalatra/megoldásra lennék kíváncsi inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest