Hirdetés
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
+(#8663) bambano
Köszi a válaszokat! A 2-3 szoros sebesség különbség, azért durva, várós lesz az update. Kár, hogy még várni kell a stabil megjelenésig, ismételten.

Más:
Site-to-Site VPN megoldáshoz ki mit javasolna? Röviden: A és B helyet szeretném összekötni két mikrotikes eszközzel, fontos, hogy layer2 menjen(DLNA, DHCP) teljesen mintha egy hálózat lenne.
Ez az EoIP(mivel mikrotik sajátosság) új nekem, jól értem, hogy ehhez szükséges egy alap VPN konfig(PPTP vagy OpenVPN) és azon felül kell id-t megadni neki mindkét eszközön, betenni a bridge-be portként és működik is vagy hogy kell elképzelni? Van ezzel személyes tapasztalat? Mennyire stabil ez a megoldás napi használatban? Vesz el a sávszélből az EoIP?Amit keresésben felleltem erről, az csak mikroitik wiki vagy prezentáció, ami csak részleges választ adott, én viszont személyes tapasztalatra/megoldásra lennék kíváncsi inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold