Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
üzenetére
Egy ideig az voltam most is. Fél információkra, rosszul se! megfogalmazott kérdésekre próbáltunk segítséget nyújtani. Részemről - persze lehet a köz ízlésnek hamar - vége. De nem hátráltatom, nem vezetem félre, nem ringatom tévhitbe.
Egyébként aki csak úgy kérdezgetni akar, annak van egy csomó fórum erre, pl index, ott a hobbiasztalos topicban bármiről lehet kérdezni, mindenhez értenek! (tényleg
)
Ez itt egy szakmai fórum, ahol bizonyos szint elvárható, ez a szint szerintem az, hogy valaki kérdezni tudjon, ehhez pedig a probléma pontos megfogalmazása is szükséges.Én is kértem és kaptam is segítséget itt (is), nagyon hálás is voltam érte, de a kőműves szomszédtól sem kérjük, hogy segítség képen építse fel a házat nekünk.
A mikrotikről rengeteg fórum van világszerte, én beletettem már rengeteg időt, energiát, ezt nem biztos, hogy másnak is meg akarom spórolni teljes egészében. Ha megakarnám akkor kérnék egy teamviewert, majd szépen felhívnám telefonon és a képernyőjén magyaráznám el, hogy mit hogyan és miért kell úgy csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
ekkold