- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#19482368 #6294 üzenetére
Egy ideig az voltam most is. Fél információkra, rosszul se! megfogalmazott kérdésekre próbáltunk segítséget nyújtani. Részemről - persze lehet a köz ízlésnek hamar - vége. De nem hátráltatom, nem vezetem félre, nem ringatom tévhitbe.
Egyébként aki csak úgy kérdezgetni akar, annak van egy csomó fórum erre, pl index, ott a hobbiasztalos topicban bármiről lehet kérdezni, mindenhez értenek! (tényleg
)
Ez itt egy szakmai fórum, ahol bizonyos szint elvárható, ez a szint szerintem az, hogy valaki kérdezni tudjon, ehhez pedig a probléma pontos megfogalmazása is szükséges.Én is kértem és kaptam is segítséget itt (is), nagyon hálás is voltam érte, de a kőműves szomszédtól sem kérjük, hogy segítség képen építse fel a házat nekünk.
A mikrotikről rengeteg fórum van világszerte, én beletettem már rengeteg időt, energiát, ezt nem biztos, hogy másnak is meg akarom spórolni teljes egészében. Ha megakarnám akkor kérnék egy teamviewert, majd szépen felhívnám telefonon és a képernyőjén magyaráznám el, hogy mit hogyan és miért kell úgy csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest