- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz Alteran-IT #23308 üzenetére
Még most sem világos ez az egész rendszer, pláne a trunk bridge, hogy az még is hogyan néz ki, a Cisco szerencsére nálam a nagyon alap szinten megállt, mivel számomra teljesen ésszerűtlenül működött MikroTik után, így nem is foglalkoztam vele komolyabban. Szerintem ez az egész dolog amit te akarsz, nagyon egyszerűen megoldható a következőképpen: csinálsz egy bridge-t, azon létrehozol az interfaces menüben vlanokat, a bridge --> VLANs táblában hozzáadod a vlanokat, taggedként megjelölve a bridge-t amit létrehoztál, utána a bridge --> Ports-ban hozzáadod a portokat amik kellenek, és mindegyikre beállítod a megfelelő vlan-t ezután bekapcsolod a bridge-en a vlan-filtering-et admin-only-VLAN-tagged-el. Készen is vagy még mielőtt a vlan-filtering-et bekapcsolod, ne felejtsd el a tűzfalat meg ilyeneket úgy módosítani, hogy utána valamelyik vlan-ból azért elérd az eszközt.
-
válasz Alteran-IT #23308 üzenetére
Szenvedés helyett wiki. Terraformmal csináltam a konfigurációt hozzá, szinte egyből ment, látatlanban.
[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest