Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
köszönöm.
Zwod: ezt ismertem, itt nézem, de ez online van, meg is marad a fiókomban amíg nem törlöm, illetve érdekes a feldolgozása, mert miután megnéztem és alig találtam benne valamit, eltelt 5 perc, visszaléptem és majd hanyatt estem mert minden benne van, még egy komplett mentés is ..., vpn-k pl jelszavakkal..(a jelszavak elvileg nem látszanak, de ki tudja, hogy nem csak a felhasználónak aki feltölti nem látszik.), cimlisták, minden.
Egy ilyen fájlhoz hozzájut valaki, az itthoni routeremről és már be is jutott más routerbe, ha mondjuk benne van még a router jelszó is (azért mert itt nem látszik még benne lehet), és ugyanazt használod a másik helyen, akkor már be is jutott oda is
(a vpn csatlakozásnál az ott konkrétan benne van, hova tud becsatlakozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(a vpn csatlakozásnál az ott konkrétan benne van, hova tud becsatlakozni)
ekkold