- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Nekem hosszú távon még nem igazán jöttek be az ebay/aliról rendelt elektronikus kütyük. Beleértve az IT cucctól kezdve a telefontöltőig amit csak el tudsz képzelni.
Persze az is lehet pusztán én fogom ki mindig a gagyit, benne van az is hogy szerencséd lesz és bejön, évekig hiba nélkül elmegy. Viszont lehet, hogy pont olyankor fog megállni, amikor valami fontosat másolsz.
Átszámolva ez most úgy 4500-ra jön ki, egy UF-MM-10G 9000 ft. Ha már egyszer ki kell cserélni a kínai kütyüt, akkor pont 0-ra jössz ki.
Nem akarok kampányolni egyik mellett se, át kell gondolni -
E.Kaufmann
veterán
Nem nagyon volt szerencsém optikához, világéletemben rezesztem, de szerintem vagy megrendeled és kipróbálod, vagy megnézed itt: [link]
és a neked kellő típust kérdezed meg a fórumon.Szerintem aki itt optikában jártas, több tapasztalata van márkásabb SFP+-os modul + Mikrotik kapcsolatával és nagyobb biztonsággal és hamarabb kapsz jó cuccot mint az Ali-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged