- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
feel2006 #3854 üzenetére
Tovább vizsgálódva érdekes a helyzet, az AP két wlan-ja ugyan abban a bridge-ben (egy dhcp szolgálja ki őket) csak eltérő az SSID. RouterOS ugyan az 6.40.3 mindkét eszközön.
Hogy lehet az, hogy amíg az egyik eszköz 2,4-en van fent a másik 5-n, addig látják egymást, ping/trace is.
Amint egy Wifi-re kerülnek (amit írtam, hogy capsman-al vezérelt), akkor már a másik wifin lévő eszköz nem elérhető, "Destination host unreachable", mintha routing hiba lenne.Ötletem sincs, pláne, hogy AP config hiba lenne capsman-ban, vagy router config hiba. Változtatást nem csináltam az elmúlt időszakban az eszközökön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest