- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
elő kell fizetni a fix ip-re! Akkor mindig ugyanazt az ip-t kapod.
ez isp-nként változó, pár éve még vehettem volna egy tartományt (256 ip címet ajánlgatott egy hosting cég) pár ezer forintért havonta, de ma már ez egy vagyon lenne.
Neked egyébként csak 1 ip kell, ez diginél pl 2700 ft/hó, és van ahol nem is kapsz még pénzért sem.a vpn egyébként működik remekül dinamikus ip cimmel is, csak kell mellé valami dinamikus név. Régen sok ingyenes volt, de még ma is van, vagy előfizetsz egyre, ha valami jobb, megjegyezhetőbb nevet szeretnél.
Ha sok ilyen helyre akarod tenni, mint pl én, akkor pedig veszel egy domaint, és keresel egy olyan szolgáltatót, akinél fel tudsz venni dinamikus rekordot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest