Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Esetleg van ötletek, hogy az alábbi jelenséget mi okozhatja?
Több gép van egy mikrotik router alatt kábellel. Vagy egy évig minden probléma nélkül működött. De most két gépnél is előfordult (win10), hogy megszűnt az internet (belső hálózat működött). Ha hálózati adapterbeállításoknál fixen beállítottam egy ip-t, akkor azonnal megjavult és egy darabig működött, majd megint ugyanez a jelenség, míg be nem állítottam újabb ip-t. Ez ment egy darabig, majd próbáltam átrakni, hogy kérjen a routertől ip-t. Ekkor nem javult meg, továbbra sem volt net (bár lehet várnom kellett volna, mert több időbe telt volna neki?). Végül most beállítottam, hogy a router a gép mac címe alapján fixen osszon ki adott gépnek egy ip-t. Jelenleg működik, de nem tudom meddig...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold