- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Esetleg van ötletek, hogy az alábbi jelenséget mi okozhatja?
Több gép van egy mikrotik router alatt kábellel. Vagy egy évig minden probléma nélkül működött. De most két gépnél is előfordult (win10), hogy megszűnt az internet (belső hálózat működött). Ha hálózati adapterbeállításoknál fixen beállítottam egy ip-t, akkor azonnal megjavult és egy darabig működött, majd megint ugyanez a jelenség, míg be nem állítottam újabb ip-t. Ez ment egy darabig, majd próbáltam átrakni, hogy kérjen a routertől ip-t. Ekkor nem javult meg, továbbra sem volt net (bár lehet várnom kellett volna, mert több időbe telt volna neki?). Végül most beállítottam, hogy a router a gép mac címe alapján fixen osszon ki adott gépnek egy ip-t. Jelenleg működik, de nem tudom meddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest