Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
grabber
üzenetére
Mindenre script kell, a kerdes csak az, hogy ki irja meg es taplalja be
Ha a juzerre van ez bizva, akkor teljes mertekben testreszabhato. A mikrotik juzerek ezt szeretik, mert sajatkezben marad az iranyitas es nem probal a rendszer okosabb lenni naluk. En nem is orulnek, ha egy rejtett script csinalna ezt helyettem egy pipa bekattintasara, mert onnantol egy feketedoboz lesz es nem tudom mit mikor milyen feltetelekkel csinal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha a juzerre van ez bizva, akkor teljes mertekben testreszabhato. A mikrotik juzerek ezt szeretik, mert sajatkezben marad az iranyitas es nem probal a rendszer okosabb lenni naluk. En nem is orulnek, ha egy rejtett script csinalna ezt helyettem egy pipa bekattintasara, mert onnantol egy feketedoboz lesz es nem tudom mit mikor milyen feltetelekkel csinal.
ekkold