- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
kis20i #22134 üzenetére
Hát ahogy egybehúztam, beállt az egész 2-4 mbitre úgy, hogy az AP alatt álltam.
Természetesen local forwarding be volt pipálva.
Nem nagyon értek hozzá, de azért megnéztem pár youtubes videót és az alapján 0-ról capsmanbe húztam őket. Mikor szembesültem az alacsony sebességgel és az ugyanolyan hektikusan leszakadó kliensekkel (akkor is a fentebb ecsetelt nem kap IP-címet probléma volt), akkor döntöttem el, hogy marad a szimpla AP mód. Ja meg amit fentebb is írtam, hogy több beállítás nem realizálódott az AP-ken.Az lehet gond, hogy relatíve régiek? Van 2 új, ami már 5G képes, de már azok is 2019-esek, a többi meg minimum 3-4-5 évvel még idősebb.
5G-n, alatta állva átjön 300 mbit
2,4 GHz-n 60-70 max, de 1 fallal arrébb már csak 10-15.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest