Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Shkiz0 #21210 üzenetére
Nálam is MeanWell 12V táp van.
Én a cAP AC-t egy filléres (1000Ft) buck-boost modulra kötöttem, amit egy kötődobozba építettem, azzal stabil, de neked esetleg egy jobb minőségű nem árt, mert ugyan az enyémre is az van írva hogy max 3A, ami papíron bőven sok, de ezek az olcsók jó ha 1A-t elbírnak, de egy tökösebb modul sem ökör ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Háború Izraelben
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Vallás
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest