- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene a Mikrotik rotuerrel kapcsolatban. Kettes voltam hálózatokból de azért csak ilyet vettem a céghez is(RB2011UiAS-2HnD) meg otthonra a 20 000ft-os Wifi-set(sose tudom a típusát)...
Mondjuk nem bántam meg, mert imádom!
Szóval a kérdésem: Van egy belső wifi meg egy guest wifi ha jönnek vendégek hozzánk akkor nekik is legyen net. Mivel a tárgyalóban ki van írva a jelszó ezért "meglepő" módon egyre több android eszköz van rajta ami nem az irodistáké és nincs is felcímkézve hanem a üzemben dolgozóké.
Egyenlőre az ismeretlen eszközöket tescos módszerrel korlátoztam. A Queues-be 1kb/s-ra állítottam a sebességet akkor mikor nincs szünetük.
Valahogy meg lehet oldani, hogy ezt a guest-wifi-t egy az egyben korlátozom, hogy csak 8:00 10:00 12:00-kor lehessen használni 15 percre. Így had terjedjen a jelszó...
Ha lehetne kihagynám a bejelentkezős hotspotot.
És létrehozok még egy virtual AP-t ami a tényleges vendégeknek lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kutya topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest