- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
ekkold #13248 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez lett volna a kérdés, csak kissé hiányos az ismeretem.Gyakorlatilag így switchként működik a második router, ha jól sejtem.
Sajnos nem jó így a felállás. Egy Netduma gaming routert szeretnék a PC elé kötni, de mindenképp a Mikrotik és a gép közé.
Ez a netduma cucc képes lenne szelektálni jobb és rosszabb szerverek között, de sajnos így ebben az üzemmódban nem talál egy szervert sem.
Szerintem kellene ennek egy teljesen külön alhálózatot csinálnom, de nem tudom pontosan mi a menete a mikrotiken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest