Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
tegnap este óta túrom a netet,de eddig még sikertelenül.van otthon két gép,amit időnként wol-al ébresztek távolról szükség esetén.a syno routeremben ez nagyon egyszerű volt,mert egyszer összepárosítottam a mac címeket az ip-kkel és azok szépen meg is jelentek egyenként egy kapcsolóval,amire elég volt rábökni és indult a megfelelő pc.na most ez a mikrotik esetében egy kicsit problémásabb,mert minden egyes esetben először ki kell keresni az adott gép mac címét és összepárosítani az adott interfésszel a routeren és csak ezután lehet küldeni a packetet az ébresztéshez.
ti nem találtatok erre egy sokkal egyszerűbb megoldást?scriptre gondoltam,de ugye az sem könnyítené meg a helyzetet csak akkor,ha rendszeresen ugyan abban az időben kellene ébreszteni a gépe(ke)t és nem csak alkalomszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest