- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem érdekel a téma.
A közúti jelzéseknek nem hasonlítani kell a szabályokban leírtakra, hanem pontosan egyezniük kell velük. Emlékszem , mikor egyik fórumozó egy shell kútnál kérdezte a jelzéseket és írtam neki, hogy azok az alacsony, műanyag jelzések nem minősülnek olyan jelzésnek, amit az autósnak figyelembe kell vennie. Akkor is írták, hogy kötekedek, hülyeségeket írok, pedig megmutattam a szóban forgó köhém rendeletet is. Aztán a fórumozó írt a shellnek és az önkormányzatnak az ügy tisztázása érdekében. Utána rendbetették a dolgot és megfelelően kitábláztak mindent.
Vagy most nemrég is kérdezték az útpadkán való parkolást tiltó táblát, ami nem egyezett meg a kreszben találhatóval. Ezek apróságoknak tűnnek, mégis lényegesek, mert nem véletlenül rendelkeznek a jogszabályok úgy ahogy és ilyen esetben például a hatóság sem tud mit kezdeni az autóssal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest