- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem érdekel a téma.
A közúti jelzéseknek nem hasonlítani kell a szabályokban leírtakra, hanem pontosan egyezniük kell velük. Emlékszem , mikor egyik fórumozó egy shell kútnál kérdezte a jelzéseket és írtam neki, hogy azok az alacsony, műanyag jelzések nem minősülnek olyan jelzésnek, amit az autósnak figyelembe kell vennie. Akkor is írták, hogy kötekedek, hülyeségeket írok, pedig megmutattam a szóban forgó köhém rendeletet is. Aztán a fórumozó írt a shellnek és az önkormányzatnak az ügy tisztázása érdekében. Utána rendbetették a dolgot és megfelelően kitábláztak mindent.
Vagy most nemrég is kérdezték az útpadkán való parkolást tiltó táblát, ami nem egyezett meg a kreszben találhatóval. Ezek apróságoknak tűnnek, mégis lényegesek, mert nem véletlenül rendelkeznek a jogszabályok úgy ahogy és ilyen esetben például a hatóság sem tud mit kezdeni az autóssal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged