Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
[Szerk.:]
[link]Szoktam ezt a "sorozatot" követni, de így az utóbbi időben észrevehető, hogy az autós társadalom "normálisabbik" része is el van állatiasodva. Ha valaki átsodródik a másik sávból akkor egy toleranciamentes sofőr még jobb estben dudál, de inkább rágyorsít és kocc. Nem igazán megszokható mondjuk, hogy előzés előtt egy autós becsellen az út közepére és rámfékez vagy gyorsításkor ő is nyomja neki mint az állat. Utóbbira van egy rövid példa is, Szegedtől nem messze a régi 5-ön emberke 60-nal gurul, hosszú egyenes szakaszon előzni kezdek majd fura módon feltűnően lassan marad le. "Ordít" a motor (4200rpm), azt hittem, hogy elfelejtettem feljebb váltani, de nem. 5dik-ben van, óra 140-en.... Nagy nehezen elkerültem, majd 1km után jócskán le is maradt, utána visszalassítottam 95re, de nem ért utol. Remélem emberére akad az ilyen...[Szerk2.:]
Upsz kifutottam nem kicsit a szerk időből, sorry
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest