Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
[Szerk.:]
[link]Szoktam ezt a "sorozatot" követni, de így az utóbbi időben észrevehető, hogy az autós társadalom "normálisabbik" része is el van állatiasodva. Ha valaki átsodródik a másik sávból akkor egy toleranciamentes sofőr még jobb estben dudál, de inkább rágyorsít és kocc. Nem igazán megszokható mondjuk, hogy előzés előtt egy autós becsellen az út közepére és rámfékez vagy gyorsításkor ő is nyomja neki mint az állat. Utóbbira van egy rövid példa is, Szegedtől nem messze a régi 5-ön emberke 60-nal gurul, hosszú egyenes szakaszon előzni kezdek majd fura módon feltűnően lassan marad le. "Ordít" a motor (4200rpm), azt hittem, hogy elfelejtettem feljebb váltani, de nem. 5dik-ben van, óra 140-en.... Nagy nehezen elkerültem, majd 1km után jócskán le is maradt, utána visszalassítottam 95re, de nem ért utol. Remélem emberére akad az ilyen...[Szerk2.:]
Upsz kifutottam nem kicsit a szerk időből, sorry[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Formula-1 humoros
- Windows 11
- További aktív témák...
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
- H96 Max M1 Smart TV Box Tv Okosító Android 13 4/32GB
- DDR3 Kingston HyperX Predator 2400MHz 8GB Kit
- Intel 13900KF ( a leg energiahatékonyabb CPU ) - 64GB ram - 1000W - Workstation
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest