Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Ha már ekkora port kavart a téma, leírnám én is a véleményemet\ismereteimet.
Legutolsó infóm szerint a gyalogosnak minden esetben elsőbbséget kell adni ha a zebra előtt ácsingózik és valószínűleg át szeretne kelni.
Viszont a gyalogosokra vonatkozó kresz előírja, hogy az átkelés előtt minden esetben meg kell győződni arról, hogy akadálytalanul át kellhet függetlenül attól, hogy megkapja-e az elsőbbséget vagy sem.Autós szemszögből nézve ez a határozat több szempontból is baromság.
Többször tapasztaltam már, hogy 2-3 nyugdíjas a zebra előtt éppen összefut és ott társalognak, majd egyszer csak fogják magukat és lelépnek. Ezzel ugye ők szabályt sértenek viszont ez a kutyát sem érdekel ha átmész a nagyin. Viszont ha megállsz ők meg ott trécselnek tovább, akkor igencsak akadályozod a forgalmat.
Másik esetem mikor lerobbant autóban ültem és vontattak. Csúszott az út és közeledtünk egy gyalogos átkelőhely felé, természetesen vészvillogóval. Szinte semmi forgalom nem volt, a zebra előtt állt egy 30 körüli srác és nézte ahogy közeledünk majd egyszer csak lelépett elénk... jól látta, hogy az első autó vontatja a másikat, megállni már nem tudtunk volna anélkül, hogy én bele ne csússzak a vontató autóba amit szépen a gyerek fejére toltam volna. Úgy kellett ledudálnunk, hogy ugyan takarodjon már el az útból, az tudálékos barom meg mutogat a zebrára, hogy neki márpedig itt elsőbbsége van.Lényeg a lényeg, ha te elütsz valakit a gyalogos átkelőhelyen, akkor biztos, hogy gumibot áll a seggedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest