Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
-
szmi
tag
Halihó!Vettem 1 netbookot amin eredeti a win 7,felraktam a MSE-t.Eddig minden jó volt de ma már 2 bekapcsolásnál észrevettem hogy az MSE ikonja a tálcán piros.Az első alkalomnál írta hogy engedélyezzem a valós idejű védelmet-ami eddig is engedélyezve volt-,a második indításnál már magától átváltott zöldre az ikon.Átnézettem a gépet a Malwarebytes Pro-val nem talált semmit.Elképzelhető hogy kicsit zizzenzt az MSE?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spotify
- Steam topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- TCL LCD és LED TV-k
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet az első telepítés óta csinálja csak akkor nem figyeltem rá.Úgyis kézzel kapcsolódok a netre tehát addig sem védtelen a gépem ha esetleg a tűzfalon bejutna vmi.(de ez már paranoia)