Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
-
szmi
tag
Halihó!Vettem 1 netbookot amin eredeti a win 7,felraktam a MSE-t.Eddig minden jó volt de ma már 2 bekapcsolásnál észrevettem hogy az MSE ikonja a tálcán piros.Az első alkalomnál írta hogy engedélyezzem a valós idejű védelmet-ami eddig is engedélyezve volt-,a második indításnál már magától átváltott zöldre az ikon.Átnézettem a gépet a Malwarebytes Pro-val nem talált semmit.Elképzelhető hogy kicsit zizzenzt az MSE?

Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet az első telepítés óta csinálja csak akkor nem figyeltem rá.Úgyis kézzel kapcsolódok a netre tehát addig sem védtelen a gépem ha esetleg a tűzfalon bejutna vmi.(de ez már paranoia)