Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Alapból NINCS bekapcsolva a mappavédelem.Ha meg be van SEMMILYEN Progi nem férhet hozzá ezekhez, csak azok amelyeket a kivételek közé raksz.Ezt már kipróbáltam.Pl az asztalra SEMMILYEN progi nem rakhat ki ikont
Viszont szabályozni lehet, hogy ki férhet hozzá a védett mappákhoz, plusz TE is berakhatsz saját védett mappákat ha van olyan mappád amelyet nem akarsz, hogy bármilyen program is változtasson.
Egyébként meg semmi sincs kitiltva.
próbálom elmagyarázni.
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- BestBuy ruhás topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.