Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ó bakker, cavinton-t kell szednem, teljesen kiment a fejemből...

Persze, már akkor, a linkben szereplő 2 topiktársnak el is küldtem a progit, de Ők arról tájékoztattak, hogy náluk a 2019-es ISO-ból telepített Office 2016-os lesz...
Ezért rászántam pár napot, hogy alaposan utánanézzek a dolgoknak, de már vagy 1 hónap óta elkészült az új változat csak elfelejtettem... Senkinek nem küldtem el...
Ki is teszteltem, egy teljesen friss W10 telepítést követően (tehát semmi warez cuccot nem látott, sem Office-t a gép) és biztosan a 2019 Pro Plus kerül fel...Kösz, hogy szóltál...

UI: persze, majd ma még ránézek inkább még1x, aztán privben megkereslek (de inkább csak holnap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest