- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
"Rohadjak meg, de nem is csináltam sosem, és nem is tervezem, hogy beltérben emberekről képet csinálok (ha meg igen, akkor van egy 25/1,7 pana és egy 50-es Pentax)."
Nekem is ez jutott az eszembe. Beltéren az események megvárnak egy objektív cserét, aki ilyesmit szeretne vesz egy 25/1.7-t gombokért és kész.
A 12-45-ről volt szó, hogy akciós. Szerintem ennyit megérhet, mert jó a képe, nem nagy, csepp és porálló és elég jó az átfogás, nyaralni, túrázni tökre jó. Szobában annyira nem, de ha már mindig előjön a FF hasonlítgatás, akkor igen, az jobb, mert annak nem okoz gondot az f/4-es zoomal iso1600-on lőni a képet. Cserébe túrázáskor meg visszajön a hátránya súlyban. Ezeket azért elég sokszor leírtuk már. Szóval a 12-45 most akciós, jó áron megy. -
PuMbA
titán
"mert ha akkora zoomokat kéne hordoznom, ami összecsukva akkora, mint a fejem (és a súlyára még ki sem tértem), akkor inkább nem fotóznék soha többet az életemben."
Azért látszik mindkét oldalról az elvakultság
Egyrészt az f/4 f/4 MFT-n is, kivéve pár dolgot, tehát mindkettőtöknek igaza van, másrészt ma már nagyon sok kompakt és könnyű zoom FF obi van, szóval ez a kijelentésed maximum a DSLR érában állt volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest