Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
FEDman
üzenetére
"Sajnos azt kell mondanom az Olympus most elég rendesen mellé lőtt az E-P5-tel."
Lehet, de akkor ezt a hibát 1-1.5-2 éve követte el (szóval akkor amikor véglegesítették az e-p5 terveit) Lehet hogy akkor még nem tudták hogy a Pana "felrúgja" a ki-nem-mondott szegmentációs elvet: a pana nem tesz stabit, míg az oly meg nem tesz beépített EVF-et (kivéve a legfelső kategóriába)
(amúgy érdekes hogy az olynak lett volna szerintebb könnyebb dolga meghúzni azt a logikus (legalábbis szerintem) lépést hogy a pen-t és a pen light-ot azzal szegmentálja, hogy az előbbibe evf-et épít)Az oly nyilván már égebb óta tudja mint itt mi, hogy milyen lesz a gx7, szóval az árazásában azért benne lehet az a logika hogy az első hónapokban még menjen 1000 euroért, aztán ha piacra lép a gx7 (aminek azért mi még nem tudjuk milyen lesz a szenzora, és mire képes a stabija) akkor megvágják az árát úgy hogy az e-p5 értelmes alternatíva maradhasson. És a price-cut bejelentéssel kicsit azért a publicitásból is visszaszerez - azért persze a gx7 lesz pár napig/hétig a fő m43-attrakció, ez kétségtelen.
Az inkább különös(nek tűnt), hogy (addig is amíg vagy az OMD-utód, vagy az a bizonyos hibrid, vagy akár mindkettő piacra nem lép) bizonyos (nem azt mondom hogy nélkülözhetetlen, de azért szerintem jelentős) feature-ökben megelőzte az aktuális zászlóshajót is (wifi+tethered shooting, 1/8000, focus peaking) Lehet hogy jobban helyén lehetne érezni az árát, ha nem a most már akár 900 euroért megkaphato e-m5 mellé érkezik, hanem rögtön az új zászlóshajó alá (árban is) - aztán lehet hogy pont így lesz nekik jó: először az e-p5 kapta a lelkendezést, ezt majd ugyan a gx7 el fogja hódítani, aztán az új oly zászlóshajó majd megint visszalopja a showt (persze _ha_ visszalopja
) -
Studi
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
Én azért az E-M5-öt még nem írnám le, két okból se:
- nem tudom, hogy van-e konkrét infó az utódról. Persze ebben ti jobbak vagytok, de mostanában leginkább egy E-5 utód hibrid vázról csicseregtek a madarak, ami viszont nem lehet ilyen retro formájú. Ha az jön, akkor az E-M5 még maradhat a kínálatban.
- az E-M5 szerintem már megtette a kötelességét, hozott bőven az Olynak, nyugodtan vághatnak az árból. És ha leviszik 750-800EUR környékére az árat, akkor még mindig elég erős konkurenciája tud maradni az 1000 eurós GX7-nek.Utóbbi persze az E-P5-nek is nagyon alávágna, de most a Pana lépéselőnyben van, ha eladásokat akar produkálni az Oly, akkor lépnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)