Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• domedee

senior tag

válasz aginor #102119 üzenetére

Ez azz áremelés már látható is :( , ha jól veszem ki. Éppen egy MC20 telekonverteren gondolkodtam, de akkor még keresek olyan boltot, ahol adják a tegnapi áron. :)

• b.vr

őstag

válasz aginor #102119 üzenetére

"Alin láttam olyan töltőt ami elvileg jelzi a töltés állapotát, de nulla értékeléssel rizikósnak látom. Magyar oldalon nem is találtam ilyet."

Nekem volt pár éve ilyen százalékkijelzős Patona duplatöltőm BLN-1 akkuhoz (anno magyar webshoptól rendelve), tetszett az a kijelzés (persze igazából semmi értelme amúgy :) , aztán kb 2 év használat után elfüstölt... ( oké hogy sokat használtam de hát akkor is... Ettől ez még persze lehet egyedi pech, de másrészt meg minek jobban megkomplikálni egy eszközt annál amennyire feltétlenül szükséges) Egyébként sem volt praktikus mert terebélyes volt (utazásnál ez sokat számít, csak amikor megrendeltem erre nem gondoltam), szóval utána eszemben sem volt ilyennel pótolni hanem szintén patona duplatöltő, de az a vékony kialakítású, és az még powerbankről is tölthető (ebből van három is, az E-M1-hez, aztán az E-M10 másodvázhoz, egy éve meg az E-M1mkIIhöz)
    Amúgy volt jópár utángyártott akksim, az utóbbi években mind Patona, összesen csak 1 volt ami kissé megdagadt, az onnantól nyilván kuka. De szerencsére a többivel nem volt baj (nyilván nem annyira tartósak mint a gyári, bírnak mondjuk 3 évet és utána már komolyabban lecsökken a kapacitásuk, és csere. Nem tudom mik most az aktuális árak összevetve a gyárival, de anno nem volt kérdés hogy ezt a kisebb élettartamot bekalkuláva is megérte, kb negyedáron ha voltak.

Új hozzászólás Aktív témák