Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz daniel2121 #16344 üzenetére
Azon múlik, ki az aki konkrétan pakolgatja az alapkezelő csomagon belül. Ha jól csinálja, öszejön a brutto 20%,ha nem, felezi,mint a huzat. Viszont nagyon drága az alapkezelő is, a sikerdij is. Egy lábnak jó.
De amit irsz, h netto 20%, az csak magas kockázat mellett érhető el, ha egyáltalán elérhető.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz daniel2121 #16350 üzenetére
Ezt sosem értettem, miért merik ezt mondani.
Ismerosi körben volt felezes. Aztan visszahozta, de mivel nem 100% tőke garantált alapokba is rakhatja a brokered, nem mondhato ra, h garantalt.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Manitou #16547 üzenetére
Ismerősnek anno 312nél javasolta a bankára, hogy vásároljon be. Neki jó menekülési lehetőség lesz, ha felmegy 320ra, mert reálértékben ugyan kevesebbet ér,de lélekben legalább nem minuszos.
Ettől függetlenül én is hamar kiszálltam, pedig gondolhattam volna, h páran a tűzhöz közel újra akcióba lendülnek.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz fokukac #17246 üzenetére
Nagyon erős Off, de ha kérdeznek, válaszolok: Ma kivitelező,tervező,stb.. az árát úgy adja(piaci viszonyok miatt), hogy eleve feltételezi, h adót fog csalni, mert csak így versenyképes a többi adócsaló miatt, elektronikus épitési napló (nyilván NAV miatt), és elektronikus engedélyeztetés, munkák fele soha nem lesz kifizetve(és amikor kamara ezt meg akarja oldani, akkor hirtelen tagcsere). És mindezt pont szabványváltáskor,amikor eleve 10-15%al drágult minden.
Akkora mocsárban,mint az építőipar, ilyet nem lehet megcsinálni 1-2 nap alatt, hogy elfogadtatni a piaccal, hogy újabb 27%al többe fog holnap valami kerülni.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz concret_hp #17248 üzenetére
Jogszabályokat, törvényeket azért zömében betartják (vagy megszüntetik a céget szavatosság miatt), adót nem szeretnek fizetni. Ha bezárják a kiskapukat, meg fog nőni az ár, és jelenlegi lakásárak miatt senki nem fog építkezni. Az ágazatnak nem fog rövid távon jót tenni, tovább fog csökkenni az építőipar teljesitménye. Ezáltal az adó bevétel is.
Ha 5 évvel ezelőtt csinálták volna meg, még a szabványváltások, és az ingatlanárak törése előtt, akkor talán nem csökkenne szinte nullára a teljesitmény.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Vision #18759 üzenetére
városi koccanásból volt a 96os szériás sedánnal kettő is, olyan 60-70 vs 0 tempóval. Ezt még teljesen jól kivédte. városon kívül viszont duplán kell gondolkodni.
igazi kegyetlen használatot kapott tőlem, rendkívül jól tűrte. 240e km-el eladtam, mert rohadni kezett, meg sorozatosan jöttek elő apró fáradási törések itt-ott. Testvéremnek is volt ilyenje, övéké többet volt szerelőnél,mint otthon. azonos évjárat,motor,kasztni.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Darthforce92 #20490 üzenetére
OVBnél is úgy működik,h azt ajánlják, amin a legnagyobb haszna van a közvetitőnek. másoknál is.
A concordeban tényleg vannak komoly hozamú kötvények,de azt elelejtette mondani a srác, hogy ez kb 8-10%ra olvad,mire kifizeted az alapkezelőket, ovb-t, őt,stb..[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
Otpt hányan járattátok meg?
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #20601 üzenetére
nem mertem sokkal beszállni, de ma 7%nál bánom...
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz BÁ Nutrition #26738 üzenetére
mármint +0.9%al zárt. mentik ki a pénzt az usa részvények egy részéből.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz #30786816 #46158 üzenetére
Nemtom mennyire oké belevauzni, de pont ez a helyzet kB az összes régi nagy szoftvergyartoval. Nem írtak mai napig újra a kódokat tobszalura.ahogy elnezem nem is fogják. Sőt, olyan feladatokban, ahol a magok egymásnak kell atadjanak adatot, szintén Intel a tuti, mert ott a ring a magok között. AMD meg Ramon keresztül ad adatot. Ami fele tempó. Pl matrixmuveletek. Nekünk 6 szálas intel bő 50%al erősebbek, mint pl a ryzen 2600x..
Szóval amd most király, örülök hogy van konkurencia, tok jók pl a 10th genek, de nem fog örökké tartani az AMD fölény. Ahogy lesz ring szerű architektúra amdnek, bajban lesz Intel, de még csak ötlet szintén se láttam.eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Oppenheimer #50609 üzenetére
jó nagy baj is lesz belőle, ha városon kivüli autókat is el kell kezdeni villanyosítani.
a mqagyar villamos hálózat sokkal jobb, mint az EU átlag, USAtól meg pláne jobb, de ha mindenki hazaér 5kor a melóból, és tölteni kezd, akkor lesz itt sötétségeladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz benjoe1 #72206 üzenetére
hát a Balcsi erősen túlvett, ugyanakkor az évi 40-50% emelkedés már régóta tart. és ha halogattam volna korrekcióra várva, akkor nem érne most dupláját, mint mikor vettem... Közben alig volt bármerre új telekosztás. Másik meg, hogy az ingatlan ára nem a fizetéssel arányos a kutatások szerint, hanem a foglalkoztatottsággal, ami meg sose volt ilyen magas.
Most ami sztem jó vétel ingatlanban az a belvárosi (új építésű) lakás. Sokkal lassabban emelkedett ott az ár az elmúlt években, mint pl agglomeráció.
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest