Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Jeleztek mar tobben is,h van ra igeny. Emellett szokott lenni neha eloadas mindenfelerol, amit mi raknunk ossze olyan temakrol amik erdeklik a tobbieket, igy gondoltam kiveszem en is a reszem. Es igen, nagyon jo munkahelyem van szerencsere.
Koszonom,h megnezted, minden kritika jol jon, masok mashogy gondolkoznak, nem az a cel,h az en gondolatmenetem szerint dontsenek majd, de ezt nyilvan el is fogom mondani, hanem legyen egy alap amire lehet epitkezni.
Dkj-s gondolatot mindjart bele is irom, de a sorrendet is modositom.
Azt nem irtam, de nyugodtan barki felhasznalhatja, ha szeretne, nev az kamu benne, ugyh oda is azt ir amit szeretne.
Frissitettem azok alapjan amit irtal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest