- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Nordik #70935 üzenetére
Idén év elején még vettem PMÁP-ot, kábé a fele a bent lévő összegnek fixen abban van, most annyi hogy új pénzt meg MÁP+-ból kijövőt egyelőre nem rakok bele.
Moleman: itt már azért számolgatni kell hogy mi éri meg, figyelebe véve a PMÁP idő előtti feltöréssel járó büntijét is. Félreértés ne legyen én sem rohantam a PMÁP-ot átrakni, ha lejjebb megy pl a DKJ akkor a PMÁP még lehet hogy sokáig jobban fizet, nálam vannak infla+1.7-es papírok is, azoknál szinte biztos hogy kivárom a végét.
Amúgy kicsit én is hajlok arra hogy átrakom a szabad/új pénz egy részét hard assetbe, vagy elköltöm valami olyasmire ami életszínvonal növekedést okoz, esetleg befektetésnek is jó.
De aztán mindig kiszámolom hogy kamatos kamattal 8-10% mennyit hoz pár év alatt és általában felülkerekedik a józan ész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest