Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz attiati #3582 üzenetére

De muszály foglalkozni vele, mert szorosan kötödik a gazdasághoz.

A baloldali populista maszlag meg az elmúlt 17évben köszönöm eleget bizonyított: A Bokros féle fünyirás csomagon és a tavalyi OEPkassza rendbetételen, meg a 3pilléres NYrendszeren kivül 17év alatt semmi érdemleges komoly reform nem történt.
    NEmmindha létezne MOon jobboldali párt akire szavazhatnék... :( Azok már rég rájöttek jobboldali mentalitással MOon nem lehet nyerni és váltottak vagy eltüntek.

MOL időben észbe kapott, emlékezz csak a Magnolia kihejezésre. Ennél többre viszont nm futhatta addig, amíg az OMV el nem játszotta Rahimmal amit és ennek hatására a Magyar politikátol megkapta az engedélyt, hogy megcsinálja azt az épp nem megszokott dolgot amit megcsinált.

osztalékkifizetés nemléte meg fene tudja, hogy jó üzlet e nekünk rveseknek...

más kérdés, hogy én jobban örülnék egy 5xxx-ig eső otp-nek :P

concret: Hát se csüt, se pénteken nem tudok kereskedni az OTIval, STOP se müködik: Ilyet nemszoktam és nem is akarok csinálni: Bármikor történhet vmi amire nem tudok reagálni.
    Nézd csak meg a mai napot: Meglepően jó makrok: Nincs recesszió, több állás, infláció nem szabadult el + FED vág és DJ a DUáni +130pont után 0án zár: Miért? Fogalmam sincs. De ha holnap beüt a világvége én már csak hétfőn adom el az otim 6300on...

[ Szerkesztve ]

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák