- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
lemusz #132922 üzenetére
Bizonytalan vagyok nem-e kutyaharapást szőrével akarok orvosolni azzal hogy most EU-s ETF-et akarok venni.
Mármint hogy ezt nem most kellene csinálni, pont hogy majd most a VWCE-t lenne érdemes gyarapítani ahogy egyre olcsóbb és olcsóbb lesz (vagy valami S&P 500-at, akár a SPY-t ha az All world helyett az szimpatikusabb).Mindenesetre azt is túlzónak érzem hogy a US gazdaságot leírjuk teljesen. Trump csak belehajított egy téglát a fekáliás vödörbe, a tőzsdét pedig a hangulat irányítja. Túl régóta nem követem ezt, de az elmúlt évben is volt nem egy példa erre. Április hátralévő napjai szerintem sokat elmondanak majd a csapásirányról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest