- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Én meg is értem őket, főleg ha csinálnak mellette valami mellékest is. Jobban megéri, mint a stressz, ami egy magasabb pozival járna.
Az előző munkahelyemen végigcsináltam, 7 év alatt 2 szinttel sikerült fentebb küzdenem magam, ezalatt kb 4× tettek keresztbe. Aztán elegem lett a céltalan meetingekből, meg hogy fogalmatlan felsővezetőknek magyarázzak dolgokat, amiket úgysem értenek, mert hülyék mindenhez, csak ismeretségi alapon voltak ott.
Inkább elmentem külföldre, komolyabb IT területre, de kismókus pozícióba, és nem is áll szándékomban előrébb lépni. Itt szerencsére a kismókus pozikat is megfizetik, most már nem is kétszer, hanem háromszor annyit keresek, mint az előző stresszes helyen. És ha nagyon akarnám, még egy kis mellékes is beleférne az időmbe. (És közben bűntudatom sincs, mert osztrák viszonylatban amúgy nem keresek jól.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LG LCD és LED TV-k
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged