Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Én meg is értem őket, főleg ha csinálnak mellette valami mellékest is. Jobban megéri, mint a stressz, ami egy magasabb pozival járna.
Az előző munkahelyemen végigcsináltam, 7 év alatt 2 szinttel sikerült fentebb küzdenem magam, ezalatt kb 4× tettek keresztbe. Aztán elegem lett a céltalan meetingekből, meg hogy fogalmatlan felsővezetőknek magyarázzak dolgokat, amiket úgysem értenek, mert hülyék mindenhez, csak ismeretségi alapon voltak ott.
Inkább elmentem külföldre, komolyabb IT területre, de kismókus pozícióba, és nem is áll szándékomban előrébb lépni. Itt szerencsére a kismókus pozikat is megfizetik, most már nem is kétszer, hanem háromszor annyit keresek, mint az előző stresszes helyen. És ha nagyon akarnám, még egy kis mellékes is beleférne az időmbe. (És közben bűntudatom sincs, mert osztrák viszonylatban amúgy nem keresek jól.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest