Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scytha
tag
válasz
szőröscica #117512 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Ennél (2k eur) havi összeg váltásnál már érdemes valami csomagnak utánanézni akár a bankodnál is. Most pl az OTP-nél havi 600e-ig tudsz plusz költség nélkül váltani, az már egész közel van ehhez az összeghez. De a többi bank is kénytelen volt a Revolut miatt lépni, akadnak jó ajánlatok erre.
Ha már Revolut, én múlt hónapban befizettem a premiumra (3e/hó) itt az 1%-os fee-t elengedik korlátlanul válthatsz (ugye 350e ft-ig van náluk ingyenes váltás standard csomagnál). Szóval állandó jelentősebb összeg váltogatása esetén szerintem megéri. (egyébként nagyon jó dolgokat kapsz mellé ingyen appok - nordvpn, freeletics stb., külföldi biztosítás stb.). Szerintem nem rossz ajánlat engem megvettek.A kérdés másik felére: ha nem állampapír és nem akarsz komplexebb, utánajárósabb befektetést, mint a VWCE, akkor szerintem teljesen jó. Én hosszú távra nem sok értelmét látom az eurós állampapírnak. Nekem van benne (a portfólióm szintjén) jelentősebb pénzem, a háború indulásakor pakoltam bele, korrektül hozott, de ha lesz egy komolyabb korrekció (vagy összeomlás
) a tőzsdén áttolom ETF-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell WD19S + 180W adapter
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest