Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acqua8
csendes újonc
Sziasztok!
2023.12.27-én nyitottam számlát és TBSZ2023 alszámlát az IBIE-nél. A főszámlára 12.29-én érkezett meg a beutalt összeg, a TBSZ-re történő átvezetést azonban 12.30-án (szombat) kezdeményeztem. Az átvezetett összeget január 2.-a (kedd) óta látom a TBSZ számlán. Az ügyfélszolgálat kérésemre arról tájékoztatott, hogy "Rendszerünk alapján az átvezetés 12.30-án jóváhagyásra került." Az Activity Statement lekérdezésénél azonban csak január 2.-át tudok megadni kezdő dátumnak. Az "évkezdettől" szűrés alkalmazásával készített dokumentumon van egy deposit rész ahol szintén január 2. szerepel (Internal Transfer In From Account). Az "egyéni intervallum" szűrés alapján azonban január elsején már szerepel a befizetett összeg. Én úgy gondolom, hogy 2024-ben már nem tudtam volna befizetni a TBSZ2023 számlára, tehát valid lehet a 12.30.-i befizetés, ugyanakkor vannak bennem kételyek. A NAV részére nem igazán merem így csatolni az Activity Statementet.Ma egyébként érkezett egy üzenet, amelyben a sikeres TBSZ számlára történő befizetésről tájékoztattak. Mit gondoltok szerintetek "érvényes" lehet a TBSZ számlám? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- UHD filmek lejátszása
- Windows 11
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest